Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid · Review

 Τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού σήμερα και εγώ πλέω σε πελάγη ευτυχίας. Οχι πως θα τελειώσουν οι ζεστές ημέρες επειδή τελειώνει ο Αύγουστος,αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια παρηγοριά για εμάς που δεν αντέχουμε την ζέστη και περιμένουμε πως και πως να δροσίσει λίγο και να κυκλοφορούμε πιο άνετα.

 Λόγω αυτής της χαράς λοιπόν,είπα σήμερα που είμαι αρκετά ευδιάθετη να σας πω την γνώμη μου για ένα προϊόν που με ψιλοαπογοήτευσε. Δεν θα άντεχα να είμαι λιωμένη από την ζέστη και να γράφω για κάτι που με "χάλασε",οπότε σήμερα είναι ευκαιρία που έχει δροσούλα να βγάλω το φτυάρι μου χαχα
 Σε μια βόλτα μου λοιπόν πριν ένα μήνα περίπου,μπήκα στον πειρασμό και αγόρασα ένα vivid matte liquid κραγιόν από την Maybelline,στην απόχρωση Nude Thrill.Κάνω που λέτε ένα swatch στο χέρι μου,ενθουσιάστηκα από το χρώμα και το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη...


 Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο nude χρώμα,με καφέ υποτόνους,ιδανικό για πρωινό μακιγιάζ ή και για βράδυ,αν θέλετε με ένα ωραίο smokey στα μάτια,πηγαίνει τέλεια.Το βουρτσάκι του είναι άνετο και εύχρηστο και με ένα πέρασμα δίνει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και πλήρη απόδοση χρώματος.Επίσης να αναφέρω πως έχει  ωραία μυρωδιά(με τις μυρωδιές την "πατάω"),σαν βανίλια,αλλά δεν είναι έντονη.


 Θα μου πείτε τώρα πως σας κάνω πλάκα και απορείτε τι ήταν αυτό που με έκανε να απογοητευτώ..Εγώ αγόρασα αυτό το κραγιόν γιατί πίστευα πως είναι ματ,το λέει άλλωστε και το όνομα του,vivid matte λέει αλλά δεν είναι.Το έβαλα και περίμενα να στεγνώσει και αυτό δεν στέγνωσε ποτέ! Περίμενα 5 λεπτά,10 λεπτά,30 λεπτά αλλά τίποτα.Αυτό το κραγιόν δεν είναι ματ,είναι ένα ωραιότατο ενυδατικό κραγιόν,αλλά μέχρι εκεί και κακώς το προωθούν ως ματ.Αγοράζω τα προϊόντα της Maybelline εδώ και αιώνες και δεν έχω κανένα παράπονο,αλλά σε αυτό το προϊόν με απογοήτευσαν.Φταίω και εγώ γιατί δεν έκανα την ιντερνετική μου έρευνα σχετικά με το κραγιόν και την πάτησα...

  Αν ψάχνετε ενυδατικά κραγιόν σε ωραίες αποχρώσεις,μπορείτε να επενδύσετε σε αυτά .Ματ δεν είναι και ούτε θα γίνουν,όσες ώρες και αν περιμένετε!

 Έχει κάποια από εσάς ανάλογη εμπειρία;


*Μπείτε στην σελίδα μου στο facebook και πάρτε μέρος σε ένα σούπερ διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου

xxx

12 σχόλια:

  1. Έχω κ εγώ την ίδια απόχρωση κ βέβαια το ίδιο παράπονο!Μα να γίνει ποτέ ματ? Μα ποτέ?? Κατά τ άλλα είναι ωραιότατο!!
    Φιλάκιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά κρίμα γιατί σαν χρώμα είναι τέλειο..τα λεφτά μας πίσω χαχα
      x

      Διαγραφή
  2. Κριμα και φαινεται ενδιαφερον σαν χρωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραίο nude,αλλά ενυδατικό..Θα το ήθελα ματ,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται!
      x

      Διαγραφή
  3. Έχω διαβάσει πολλά reviews για τα συγκεκριμένα κραγιόν και οι απόψεις συμπίπτουν!Πάντως τα χρώματα είναι φοβερά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πήγα αδιάβαστη και την πάτησα.Για αυτό μας είναι χρήσιμα τα reviews(ελπίζοντας πως είναι αντικειμενικά),μας προστατεύουν από λάθος επιλογές!
      x

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο χρώμα! Πάντα κάνω την έρευνα μου πριν αγοράσω ένα προιον, ευτυχώς για εμάς υπάρχουν άπειρα blogs και άλλα τόσα reviews για όλα τα προιόντα. Την έχω πατησει κ εγώ με πολλά προιόντα και πάντα κάνω την ερευνα μου προτού αγοράσω κάτι!

    Φιλια
    Γιώτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν αγορά της στιγμής,για άλλο πήγα και άλλο αγόρασα..Δεν πειράζει,τώρα έγινε,τουλάχιστον μοιράζομαι την εμπειρία μου για να βοηθήσει άλλες κοπέλες που σκέφτονται να το αγοράσουν
      x

      Διαγραφή
  5. Ευτυχώς που δεν τα δοκίμασα! Όσες κοπέλες έχουν κάνει review στο συγκεκριμένο προϊόν έχουν την ίδια άποψη! Κρίμα που δεν στεγνώνουν ματ γιατί έχουν βγάλει πολύ ωραίες αποχρώσεις!
    Θα χαρώ να σε δω από το blog μου! Ηρώ, http://iriselgreco.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ευτυχώς την γλίτωσες εσύ!
      Είμαι ήδη μέλος στο blog σου Ηρώ μου :)
      x

      Διαγραφή
  6. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτή τη σειρά αλλά την απέφευγα γιατί τα χείλη μου δεν είναι για ματ. ΤΏΡΑ που διάβασα ότι είναι ενυδατικά σίγουρα θα τους δώσω μια ευκαιρία! thanks!

    http://mymarydotcom.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο εσύ δεν απογοητεύτηκες που δεν είναι ματ :)
      Αφού ψάχνεις για ενυδατικό κραγιόν σίγουρα θα σαρέσει και έχει ωραία χρώματα για να επιλέξεις!
      x

      Διαγραφή