Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Bye-Bye Cosmetics

 Τελευταία Κυριακή του μήνα και είπα να ξεκινήσω μια νέα ενότητα στο blog η οποία θα λέγεται bb cosmetics και φυσικά θα αναφέρεται στα καλλυντικά που κατάφερα να τελειώσω. Όπως καταλαβαίνετε δεν θα έχει πολλές συχνές αναρτήσεις καθώς,εγώ τουλάχιστον,αργώ να τελειώσω προϊόντα μακιγιάζ.


Έτσι σιγά σιγά ότι τελειώνει ή έχει περάσει καιρός χωρίς να το χρησιμοποιήσω θα πετιέται,αφού πρώτα τα δούμε εδώ και τα αξιολογήσουμε.Πάμε να δούμε λοιπόν πραγματάκια που τελείωσα και σας λέω και 2 λογάκια για το καθένα από αυτά.


 Θα ξεκινήσω λοιπόν με το προϊόν που αν και φοράω αρκετά,δεν τελειώνει ποτέ.Μιλάω για πούδρα και συγκεκριμένα την πούδρα true match από  L'oreal .Από τις πλέον αγαπημένες μου πούδρες,καθώς προσφέρει και κάποια μέτρια κάλυψη,χωρίς να βαραίνει το τελικό αποτέλεσμα.Η απόχρωση που της είναι η golden ivory και είναι ιδανική και για σετάρισμα κάτω από τα μάτια και για όλο το πρόσωπο φυσικά,διατηρώντας το μακιγιάζ ματ και στην θέση του για ώρες.


Στην συνέχεια έχουμε τις μάσκαρα που τελείωσα.Ξεκινάω με την the colossal volum express από Maybelline.Έχει τρίχινο βουρτσάκι και πραγματικά κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν υπέροχες.Αφού με το που τελείωσε,ξαναπήρα και άλλη για την σιγουριά ρε παιδάκι μου,πως οτι και αν γίνει έχω ένα στανταράκι σε μάσκαρα!
Η επόμενη είναι η divide&volume από Nicka K.Αν και δεν είμαι φαν των αδιάβροχων προϊόντων,αυτήν η μάσκαρα μου άρεσε αρκετά.Το μόνο κακό είναι,πως μου ξεράθηκε σχετικά γρήγορα και δεν πρόλαβα να την χαρώ όσο θα ήθελα.
 Τελευταία και καλύτερη άφησα την βασίλισσα των βλεφαρίδων,την x-traordinaire από  Seventeen.Αν θέλεις μπόμπα χρώμα και βλεφαρίδα έντονη και στον θεό και δεν έχεις δοκιμάσει αυτήν την μάσκαρα,τρέξε!Τρομερά σούπερ έντονο αποτέλεσμα,κολλάει τις βλεφαρίδες για να εξηγούμαι αλλά εμένα μ'αρέσει,ότι πιο μπόμπα έχω δοκιμάσει ποτέ!Εννοείται πως ήδη υπάρχει πάλι στην συλλογή μου,γιατί είπαμε,είναι η βασίλισσα των μασκαρα.


 Το concealer της παρέας,δυστυχώς δεν πρόλαβα να το τελειώσω γιατί μου στέγνωσε και δεν φταίει το προϊόν αλλά εγώ που είχα και άλλα να δοκιμάζω..Αλλά έβαλα μυαλό και δεν θα παίρνω τώρα 10 πράγματα μαζί,θα περιμένω να τελειώσει πρώτα κάτι και μετά θα παίρνω τον αντικαταστάτη του!Μιλάω για το pro longwear apo MAC,που με πόνο καρδιάς αποχωρίζομαι,αφού είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.Καλύπτει τέλεια και χωρίς να μαζεύει στις γραμμές.Η απόχρωση μου είναι η nw 20 και ελπίζω να τα ξαναπούμε αγαπημένο μου concealer στις επόμενες εκπτώσεις.


 Κατάφερα,ναι ναι κατάφερα,να καταστρέψω ένα μανό και να τελειώσω ένα άλλο.Κατέστρεψα το happy cheap  από τα Dust & Cream στο νούμερο 733 γιατί ήθελα να το αραιώσω και αντί να ρίξω καθαρό οινόπνευμα έριξα μια αρωματική λοσιόν και πάει το χρωματάκι..Τελείωσα το super shine από  Seventeen,ένα πολύ ωραίο και αξιόλογο προϊόν,αλλά επειδή αργεί λίγο να στεγνώσει,μάλλον δεν θα το ξαναπροτιμήσω.


 Επόμενο είναι to quickeyeliner από  Wycon.Δυστυχώς από την δεύτερη κιόλας χρήση δεν έγραφε καθόλου και στεναχωρήθηκα γιατί είχα προσδοκίες από το συγκεκριμένο,οπότε όχι απλώς δεν το ευχαριστήθηκα,αλλά πραγματικά ήταν σαν να μην το είχα ποτέ,αφού δούλεψε μόνο και μόνο μια φορά και μετά μας άφησε χρόνους..


 Πάμε στα χειλάκια που σας έχω ένα κραγιονάκι και 2 lip balms.Το κραγιόν είναι από Sephora στο νούμερο 35 και είναι ένα μεταλλικό nude,που αποφάσισα να πετάξω γιατί το έχω αιώνες και δεν το φοράω πια.Το πρώτο lip balm είναι από  Apivita και είναι με το ρόδι.Σε εμένα δεν έκανε απολύτως τίποτα,είτε το φορούσα είτε όχι,ήταν το ίδιο και το αυτό και οπότε σίγουρα δεν θα το ξανααγοράσω. Αντίθετα το lip balm της Neutrogena κατάφερε και έσωσε τα χείλη μου από πολλά σκασίματα και ξηρασίες που τράβηξαν τον χειμώνα .


 Τελειώνω με μολύβια,3 ματιών και 2 χειλιών. Όπως βλέπετε σε μολύβια ματιών,αγαπώ χρόνια και εμπιστεύομαι τα Erre Due,δυστυχώς όμως είναι τόσο μικρά που δεν υπάρχουν τα νούμερα για να σας τα γράψω.Είναι πολύ μαλακά μολύβια,με έντονη απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια.Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα,εάν δεν τα έχετε ήδη δοκιμάσει.Στα χείλη τώρα κοντεύει να τελειώσει η αγαπημένη μου απόχρωση satin mauve από Essence,φαντάζομαι πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ξέρει τα βουτυρένια μολύβια χειλιών της Essence και την υπέροχη και βελούδινη υφή και απόδοση τους.Επίσης εξαιρετικό μολύβι και απόχρωση είναι το άλλο μολυβάκι που μου τελειώνει από Lee Hatton στο νούμερο 100 ,γεμίζει τα χείλη πολύ όμορφα και τα κάνει ζουμερά και σαρκώδη,είναι το μοναδικό μολύβι χειλιών που δίνει αυτό το αποτέλεσμα πάνω στα χείλη μου.


 Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η νέα ενότητα και περιμένω να μου πείτε εντυπώσεις στα σχόλια καθώς και τι έχετε καταφέρει εσείς να τελειώσετε


xxx

4 σχόλια:

  1. Πόσο συμφωνώ για την extrairdinaire.Την παίρνω για χρόνια....

    Marion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο post!! Τα μολυβάκια από Erre Due πιστεύω είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν!!
    https://greekgirlslife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!Συμφωνώ απόλυτα για τα μολυβάκια,είναι τόσο απαλά και σε τόση μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που τα θέλεις όλα :)
      x

      Διαγραφή