Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Empties #6

 Μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας,είμαι πάλι εδώ με ένα μεγάλο πόστ με άδειες συσκευασίες που τελείωσα μέσα στο καλοκαίρι.Αλήθεια,πως τα περάσατε φέτος;Πήγατε διακοπές;Ελπίζω να περάσατε υπέροχα,όπου και αν πήγατε,ότι και αν κάνατε!


 Ξεκινάω αμέσως,γιατί τα προϊόντα είναι αρκετά και για αρχή έχουμε ένα αφρόλουτρο από Fa με άρωμα ροζ γιασεμιού(?). Ένα αρκετά συμπαθητικό αφρόλουτρο,με ευχάριστο άρωμα,τίποτα το τρομερό και σπουδαίο,σίγουρα δεν είναι ψηλά στην επόμενη λίστα για αφρόλουτρα..

 Επόμενο είναι το σαμπουάν από Garnier και την σειρά Botanic Therapy με κρέμα ρυζιού και γάλα βρώμης.Καταρχάς μυρίζει υπέροχα και το άρωμα του ψιλοδιατηρείται και μετά το λούσιμο.Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και αφήνει τα μαλλιά πολύ πολύ απαλά.Πραγματικά με ενθουσίασε και θα το ξαναπάρω σίγουρα!

 Ένα ακόμη σαμπουάν από Garnier,αυτήν την φορά της Fructis σειράς, για βαμμένα μαλλιά.Υπόσχεται πως διατηρεί το χρώμα και το αναζωογονεί.Δεν μπορώ να πω πως έκανε και πολλά πράγματα,πέρα του ότι μύριζε πολύ ωραία,δεν έκανε κάτι άλλο και σίγουρα δεν αναζωογόνησε ούτε το χρώμα,ούτε και τα μαλλιά μου.

 Τελευταίο σαμπουάν(καλοκαίρι γαρ,έπεσε πολύ λούσιμο),από την Mediterranean care, για βαμμένα μαλλιά και αυτό με κολλαγόνο και υαλουρονικό. Πάρα πολύ καλό προϊόν,προσφέρει βαθύ καθαρισμό παράλληλα με ενυδάτωση και σε συνδυασμό με την αντίστοιχη μάσκα,διατηρεί και το χρώμα ζωντανό,χωρίς να ξεθωριάζει εύκολα.Αναλυτικό review εδώ .

 Στην συνέχεια,ένα υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή από Eubos Med.Πολύ φιλικό στο δέρμα,με φυσιολογικό ph.Το χρησιμοποιώ χρόνια και το συστήνω ανεπιφύλακτα εάν ψάχνετε κάποιο ήπιο καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή.

 Ταινίες με κρύο κερί για αποτρίχωση από την Veet με βούτυρο καριτέ και άρωμα μούρου.Σίγουρα τις ξέρετε και τις έχετε δοκιμάσει τις συγκεκριμένες ταινίες.Αρκετά καλές αλλά σίγουρα προτιμώ ρολέτα,οπότε μάλλον δεν θα τις ξαναπροτιμήσω.

 Ακόμη ένα αφρόλουτρο,αυτήν την φορά από Fruits & Fleurs με βότανα του βουνού.Κάνεις μπάνιο και μυρίζεις όλα τα βότανα από το τσάι μέχρι το φασκόμηλο.Καθάριζε υπέροχα και ενυδάτωνε εξίσου καλά.Τρομερό,ελληνικό προϊόν που σίγουρα αξίζει πολλά.Αναλυτικό review εδώ.

 Το προϊόν έρωτας,λατρεία,εξάρτηση είναι ένα γαλάκτωμα σώματος με άρωμα ρόδι από Blue Scents.Οτι και να πώ είναι πολύ λίγο.Μιλάμε για μια μυρωδιά που μένει ώ-ρ-ε-ς πάνω στην επιδερμίδα,στα ρούχα,στα σεντόνια,παντού!Πολυτελής συσκευασία,ακόμη πιο πολυτελές το περιεχόμενο.Μου λείπει ήδη,από τα καλύτερα γαλακτώματα σώματος που έχω δοκιμάσει!Αναλυτικό review εδώ.


 Επόμενο προιόν είναι μια κρέμα σύσφιξης για εντατική αντικυτταριδική δράση από Donna Valente.Μύριζε πολύ όμορφα,γρήγορη απορρόφηση και ευχάριστη αίσθηση στο σώμα,αλλά μέχρι εκεί.Δεν είδα καμία σύσφιξη ούτε τίποτα άλλο.Ισως θα έπρεπε να πάρω ακόμη μια συσκευασία,μήπως ήθελε περισσότερο χρόνο για να "δράσει" αλλά δεν μπήκα στον κόπο...

 Και καθότι καλοκαίρι,έχουμε 3 συσκευασίες αποσμητικών.Ένα από Noxzema,το  Memories με άρωμα λουλουδιών.Τα Noxzema είναι σταθερή αξία για εμένα,αν και προτιμώ το Pilot και αυτό καλό ήταν,με μεγάλη διάρκεια και ευχάριστο άρωμα.Αξιόπιστο αποσμητικό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και χωρίς να με "εγκαταλείπει" για ώρες.

 Τα άλλα 2 είναι από Dove,με άρωμα ταλκ.Αν και άλλαξε λίγο η μυρωδιά του στην νέα συσκευασία με το μπλέ καπάκι(το παλιό ήταν μοβ),παραμένει ένα από τα αγαπημένα μου αποσμητικά!Μυρίζει υπέροχα,φρεσκάδα και ταλκ,πολύ φιλικό στην επιδερμίδα,με μεγάλη διάρκεια και πολύωρη προστασία από την κακοσμία και των ιδρώτα.

 Ένα ακόμη γαλάκτωμα σώματος με άρωμα πούδρα,από Natura Danza.Πολύ ωραία μυρωδιά,αλλά δυστυχώς επάνω μου,δεν είχε καθόλου διάρκεια.Προσφέρει μια μέτρια ενυδάτωση και απορροφάται γρήγορα.Μου άρεσε σε γενικές γραμμές,αλλά σίγουρα θα ήθελα να διαρκεί λίγο παραπάνω το άρωμα του.

 Το λαδάκι από Delia με βιταμίνες Α,Ε,F το έχετε ξαναδεί σε empties,το αγοράζω και το ξανα-αγοράζω καθώς προσφέρει σούπερ ενυδάτωση και λειαίνει την επιδερμίδα και στοιχίζει μόλις 3 ευρώ!

 Προτελευταίο προϊόν είναι το αντιηλιακό προσώπου με κόκκινο σταφύλι και δείκτη προστασίας 50 από Korres.Εξαιρετικό προϊόν,το αγοράζω κάθε καλοκαίρι,προσφέρει την απόλυτη,για εμένα,προστασία από τον ήλιο,δεν αφήνει λιπαρότητα και μυρίζει ευχάριστα.Αναλυτικό review εδώ.

 Για το τέλος έχουμε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ από Byphasse για ευαίσθητη επιδερμίδα με αλόη.Δεν μου άρεσαν καθόλου.Δεν ήταν καθόλου υγρά,έπρεπε να τα εμποτίζω με κάποιο λαδάκι ή με κάποιο micellaire νεράκι για να αφαιρέσουν το μακιγιάζ.Σίγουρα δεν θα τα ξαναπάρω,αφού δεν ήταν καθόλου χρήσιμα και προσπαθούσα με κόπο να τα κάνω να δουλέψουν.

 Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα που τελείωσα μέσα στο καλοκαίρι.Πείτε μου και την δική σας γνώμη,αν έχετε κάποια εμπειρία από τα παραπάνω προϊόντα.Σας φιλώ και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!



xxx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου