Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

My Wet n' Wild collection

 Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα αγαπημένο θέμα για πολλές από εμάς και δεν είναι άλλο από προϊόντα μακιγιάζ!Προϊόντα από μια αγαπημένη εταιρία εδώ και πολλά χρόνια τόσο στο εξωτερικό,όσο και στην Ελλάδα που δεν είναι άλλη από την Wet n' Wild.Στην Ελλάδα,επίσημος αντιπρόσωπος είναι η εταιρία Skouras cosmetics,την οποία ευχαριστώ για τα νέα προϊόντα που μου έστειλε να δοκιμάσω και να προστεθούν στην συλλογή μου.


 Είμαι σίγουρη πως πολλές γνωρίζετε για τα ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα της εταιρίας,αυτό που θέλω να γνωστοποιήσω και είναι πολύ σημαντικό και αξιόλογο είναι πως η Wet n'Wild  δεν  κάνει και δεν έκανε ποτέ πειράματα σε ζώα και επίσης η νέα της σειρά Get Cushy είναι και vegan.Αν ενθουσιάζομαι μία φορά με χρώματα και υφές από προϊόντα μιας εταιρίας,φανταστείτε πόσο κερδίζουν τον απόλυτο σεβασμό μου τέτοιου είδους πολιτικές που σέβονται τις υπάρξεις των ζώων και των διαφορετικών τρόπων ζωής.


 Πάμε να δούμε λοιπόν την μέχρι τώρα συλλογή μου,ξεκινώντας με την πούδρα Coverall pressed powder,που είναι σε συμπιεσμένη μορφή και η απόχρωση μου είναι η Light Pale.Προσφέρει μια μέτρια προς καλή κάλυψη,αν την εφαρμόσετε με σφουγγαράκι και ένα πιο αέρινο αποτέλεσμα με πινέλο.Κρατάει ματ την επιδερμίδα και διαρκεί για ώρες,χωρίς να χρειαστεί κάποιο εξτρα ταμπονάρισμα.


 Ένα βερνίκι νυχιών,το Who is UltraViolet?,σε μια υπέροχη μωβ απόχρωση,με εξέπληξε ιδιαίτερα μιας και πρώτη φορά δοκίμασα μανό από την Wet n' Wild.Έχει ένα πολύ ωραίο και βολικό πινελάκι,κάνοντας εύκολη την εφαρμογή του χρώματος και με δύο στρώσεις χαρίζει πλούσιο χρώμα.Μέσα σε 2-3 λεπτά έχει στεγνώσει και στα δικά μου νύχια,κρατάει περίπου μια εβδομάδα.


 Στην συνέχεια,έχουμε την Max Fanatic Cat Eye mascara,την οποία την έβλεπα παντού και επιτέλους την έχω στην συλλογή μου.Έχει ένα ιδιαίτερο,πλαστικό βουρτσάκι που απόν μια πλευρά έχει μικρές "τριχούλες" που πιάνουν όλες τις βλεφαρίδες,ενώ από την άλλη έχει μια εσοχή βοηθώντας στον όγκο από τις ρίζες.Με δύο στρώσεις το αποτέλεσμα είναι έντονα μαύρο αλλά θα πρέπει να περιμένετε να στεγνώσει η πρώτη στρώση και μετά να εφαρμοστεί η δεύτερη για να δουλέψει στον μέγιστο βαθμό.


 Επόμενο προϊόν είναι ένα  kohl μολύβι για τα μάτια σε μωβ απόχρωση.Η απόδοση χρώματος είναι υπέροχη αλλά έχει πάρα πολύ μαλακή,βουτυρένια  μυτούλα,που αμέσως τρίβεται και δεν βοηθάει το χρώμα να απλωθεί ομοιόμορφα.Εγώ αφού το εφαρμόσω το σβήνω,κάνοντας ένα ιδιαίτερο μωβ smokey.




 Η ναυαρχίδα,κατά την γνώμη μου πάντα,της εταιρίας,είναι οι σκιές της,Τι να πρωτοπώ?!Για την ποικιλία αποχρώσεων,για τις υφές,για την απίστευτη απόδοση τους,για την διάρκεια και την ένταση των χρωμάτων,για το πόσο,μα πόσο οικονομικές είναι αυτές οι εκπληκτικές παλέτες.


 Η πιο αγαπημένη μου παλέτα ever,είναι η Bare and Beautiful,διαθέτει 5 σκιές σε γήινες καφέ αποχρώσεις με  3 ματ και  2 σατινέ με μια ελαφριά μεταλλική λάμψη.Η απόδοση που έχουν οι σκιές είναι πραγματικά α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-η και διαρκούν για ώρες χωρίς να αλλοιώνεται το αρχικό look.


 Η άλλη παλέτα είναι η Spoiled Brat,διαθέτοντας ένα εκρηκτικό συνδυασμό χρωμάτων.Πάνω στα χρώματα θα βρείτε και οδηγίες για το που εφαρμόζεται η κάθε σκιά,χωρίς βέβαια να είναι απαραίτητο να τηρηθούν αφού κάθε μια μας "παίζει" διαφορετικά με τις σκιές της.


 Εξαιρετική επίσης είναι και η μονή σκιά που διαθέτω η Creme brulle,η οποία είναι ιδανική για βάση και αποχρωματισμό των βλεφάρων και βοηθάει στην ανάμιξη των χρωμάτων.


 Τελειώνω με κραγιόν!Τα 2 από την mega last σειρά και το καινούργιο mega cushion.Βλέποντας μόνο τα swatches,καταλαβαίνετε για τι αποδόσεις χρώματος μιλάμε!Αναλυτικά  τώρα,τα mega last είναι ματ κραγιόν,δεν ξηραίνουν τα χείλη,διαθέτουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μένουν στην θέση τους για ώρες.Απλώνονται εύκολα,δίνοντας ομοιόμορφο και βελούδινο αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής,έχω το Mocha-licious,ένα καφέ με κόκκινους υποτόνους και το Spiked with Rum ένα ιδιαίτερο χρώμα dusty καφέ,με ροδακινί υποτόνους,που όποτε το φοράω κλέβει τις εντυπώσεις.Επίσης αφήνει ένα πιο σατινέ τελείωμα συγκριτικά με το Mocha-licious.


 Το νέο μου απόκτημα της get cushy  σειράς είναι στην απόχρωση Bubblegum In Paradise,ένα ανοιχτό μωβ χρώμα που απλώνεται πανεύκολα και χωρίς να χρειάζεται περίγραμμα,χάρη στο σφουγγαράκι που έχει για την εφαρμογή του.Έρχεται σε μια παιχνιδιάρικη συσκευασία,τόσο με το κοριτσάκι τύπου manga πάνω,όσο και με την εφαρμογή του,αφού πρέπει να πιέσετε την συσκευασία και να βγει το προϊόν πάνω στο σφουγγαράκι και να εφαρμόσετε το κραγιόν.Είναι και αυτό ματ,χωρίς να ξηραίνει ή να τραβάει τα χείλη,με βελούδινη,κρεμώδη υφή .

 Αυτή είναι η μέχρι τώρα συλλογή μου από την Wet n' Wild,ελπίζω να σας άρεσε και περιμένω να μου πείτε τι έχετε δοκιμάσει και αγαπήσει και εσείς.

 Κλείνω υπενθυμίζοντας πως η εταιρία δεν κάνει πειράματα σε ζώα,είναι 100% cruelty free και πολλά από τα προϊόντα της είναι vegan,γιατί αγαπάμε το μακιγιάζ αλλά αγαπάμε περισσότερο τις αθώες ζωές!



xxx

4 σχόλια:

  1. Ελένη μου,πολύ όμορφη η παρουσίαση σου!Αγαπάμε wet 'n wild,είναι τόσο οικονομική και ποιοτική,προσωπικά δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ!Έχω στην κατοχή μου την πούδρα,την παλέτα με τις γήινες σκιές,κάποιες αποχρώσεις από τα κραγιόν τους και το μολύβι σε nude απόχρωση και είμαι πολύ ικανοποιημένη.Θα ρίξω και μία ματιά στα μανό τους,φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μιμή μου!Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου και όλο και περισσότερες κοπέλες εμπιστευόμαστε πιο φιλικές για όλα τα πλάσματα εταιρίες!
      x

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία προϊόντα και μου άρεσε η παρουσίαση σου!
    Το βερνίκι εννοείται οτι μου τράβηξε το ενδιαφέρον!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου !
      Να φανταστείς πως ήδη αγόρασα ακόμη μια απόχρωση από τα συγκεκριμένα βερνίκια :)
      x

      Διαγραφή