Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Nicka K New York · Review

 Στην αναζήτηση προϊόντων ομορφιάς,"έπεσε" το μάτι μου στην στην εταιρία Nicka K New York και αφού κοίταξα με προσοχή την σελίδα τους,αποφάσισα πως ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα καλούδια τους.


 Η  Nicka K New York είναι μια εταιρία που  ιδρύθηκε το 1995 στην Νέα Υόρκη και πρόσφατα απέκτησε και ένα αδελφάκι την Absolute New York .Είναι μια εταιρία που δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα μακιγιάζ,καθώς μπορείτε να βρείτε ακόμα και  προϊόντα περιποίησης του προσώπου,εργαλεία styling,πινέλα κ.α.


 Θα ξεκινήσω πρώτα με τις 2 mascara που πραγματικά λάτρεψα!Η πρώτη είναι η Divide & Volume waterproof mascara.Είναι μια αδιάβροχη μάσκαρα για διαχωρισμό και όγκο με ένα πολύ ιδιαίτερο βουρτσάκι.Χαρίζει όγκο αλλά και μήκος και κάνει έναν υπέροχο διαχωρισμό στις βλεφαρίδες.Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό και όπως βλέπετε από την μία πλευρά έχει μεγάλες τριχούλες και από τις άλλη μικρούλικες που πραγματικά γραπώνουν μια μια τις βλεφαρίδες.Εμένα μου θυμίζει πάρα πολύ το βουρτσάκι από την roller lash της Benefit.Υπέροχη μάσκαρα και με πολύ έντονο μαύρο χρώμα,κάνει τις βλεφαρίδες άκρως εντυπωσιακές!


 Η άλλη είναι η Power Lash volumizing mascara σε μια εντυπωσιακή μοβ μεταλλική συσκευασία.Και αυτή κάνει ότι υπόσχεται,χαρίζει σούπερ όγκο και κάνει πολύ έντονο το βλέμμα.Το βουρτσάκι της είναι μεγάλο και πλαστικό,πολύ εύχρηστο αφού η συσκευασία βοηθάει να μην βγάζει παραπάνω προϊόν πάνω στο βουρτσάκι,δεν χρειάζεται δηλαδή να αφαιρείτε περιττή ποσότητα προϊόντος.


 Στην συνέχεια έχουμε μια παλέτα με 9 σκιές την Perfect Nine Colors.Καταπληκτικές σκιές με μεταλλικό σατινέ φινίρισμα.Είναι πραγματικά βουτυρένιες με μηδενικό fall-out!Η ποικιλία  των χρωμάτων σε αυτήν την παλέτα μπορούν να δώσουν πολλά διαφορετικά και ενδιαφέροντα μακιγιάζ.Τρομερή απόδοση χρωμάτων,φανταστείτε πως τα swatches είναι χωρίς primer από κάτω και πραγματικά δείτε χρώματα.Αν θέλετε πιο απαλό αποτέλεσμα,αρκεί να εφαρμόσετε τις σκιές με ελαφρύ χέρι και θα αποκτήσετε το look που επιθυμείτε.Στο πίσω μέρος της συσκευασίας αναγράφει πως τα πρώτο και τρίτο χρώμα είναι ρουζ.Τα έχω χρησιμοποιήσει και σαν ρουζ αλλά και σαν σκιές και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό.



 Τελειώνω με 2 πινέλα ματιών το NB 006 Eyeshadow round brush και NB007 Blending eyeshadow brush.Πρόκειται για επαγγελματικά πινέλα ματιών για τα μάτια.Έχουν πάρα πολύ μαλακή τρίχα.ελαφρά στο χέρι και ήδη τα έχω πλύνει αρκετές φορές και δεν έχει φύγει ούτε μια τριχούλα. Αγκαλιάζουν όμορφα και απαλά το μάτι,απλώνοντας  και αναμειγνύοντας τις σκιές με ευκολία και επαγγελματική ακρίβεια.



 Όπως καταλάβατε,δηλώνω εντυπωσιασμένη από ότι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής από την Nicka K New York και ανυπομονώ να προσθέσω και άλλα τέτοια όμορφα και προσεγμένα προϊόντα στην συλλογή μου.Την άλλη Κυριακή θα δούμε μαζί τα εξίσου όμορφα προϊόντα από Absolute New York,οπότε μείνετε συντονισμένες!


xxx

12 σχόλια:

  1. Και η Absolute New York έχει πολύ ωραία πραγματακια!Να δοκιμάσεις παλέτες και απο κει! Από Nicka K έχω δοκιμάσει μόνο ένα πινέλο προσωπου τ οποίο είναι πολύ καλό!
    Φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δοκίμασα παλέτα από Absolute και είναι όντως εξαιρετική.Αλεξία μου οι μάσκαρα από Nicka K είναι σουπερ,στις προτείνω ;)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτή την εταιρεία αλλά φαίνονται όλα πολύ όμορφα! Ειδικά η παλέτα! Να τα χαρείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λάτρεψα τα χρώματα στις σκιές...Να τα ευχαριστηθείς .Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σκιές έχουν απίστευτη απόδοση και μπορείς να πειραματιστείς κάνοντας πολλούς συνδυασμούς!
      Ευχαριστώ πολύ ! :)
      x

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφα πραγματάκια! Δοκιμάζω αρκετές μάσκαρες αυτό το διάστημα και η Power lash mascara φαίνεται εξαιρετική, αν μπορεις κανε ένα ξεχωριστό ποστ για να δούμε την αποδοση της!

    Γιώτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα το βάλω στο πρόγραμμα τότε μια αναλυτική παρουσίαση της μάσκαρα :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή