Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

My favourite Essence lip liners

 Θα ξεκινήσω με μια μικρή ιστορία,που έγινε η αφορμή για αυτό το πόστ...Βρέθηκα που λέτε τις προάλλες σε μια μεγάλη γυναικοπαρέα και μαντέψτε για ποια θέματα συζητούσαμε..ε ναι,για καλλυντικά,μακιγιάζ,περιποιήσεις και  για όλα αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε πιο όμορφες και περιποιημένες! Εκεί που τα λέγαμε λοιπόν,αναφέρω τα γνωστά μολύβια χειλιών της essence και ξαφνικά επικρατεί σιωπή.Πετάγεται μια κοπέλα και λέει πως έχει δει σταντ της essence,αλλά δεν έδωσε σημασία γιατί νόμιζε πως ήταν για νεαρές κοπέλες,έφηβες και πως για 30+ δεν της γέμισαν το μάτι...

 Για αυτό σήμερα,θα σας δείξω τα αγαπημένα μου μολύβια χειλιών από essence.Ξέρω,ξέρω πως για τις περισσότερες από εμάς είναι πασίγνωστα,αλλά σκεφτείτε πως υπάρχει κόσμος που δεν τα γνωρίζει.


 Ξεκινάω με το νο.15 Honey Berry,ένα μοβ-ροζ,βατομουροφούξια (καλό ε; ).Επίσης έχω την υποψία πως θα μπορούσε να είναι dupe για το Rebel από Mac,μου φαίνεται αρκετά παρόμοιο.

 Το νο.06 Satin Mauve,είναι το αγαπημένο μου.Πάντα θα έχω 2 μολύβια από αυτήν την απόχρωση στο σπίτι,μην τυχόν και ξεμείνω!Είναι ένα μοβ-taupe χρώμα και επίσης που φέρνει πολύ στο μυαλό το Soar από Mac.

 Το νο.05 Soft Berry,είναι και αυτό ένα βατομουρένιο χρώμα,berry που λέμε και στο χωριό μου,με καφέ υποτόνους. Πείτε με υπερβολική αλλά νομίζω πως και αυτό είναι dupe για την Mac και μάλιστα για το Whirl,που το ποθώ και επειδή το έχω μελετήσει ως χρώμα,νομίζω πως είναι πολύ κοντά σε αυτό το Soft Berry.

 Πάμε στο barbie χρώμα της συλλογής μου,το νο.07 Cute Pink.Είναι ένα ανοιχτό,φωτεινό ροζ χρώμα και πραγματικά δεν ξέρω πως το αγόρασα(δεν είμαι καθόλου φαν του ροζ) και όχι μόνο το αγόρασα,αλλά μ΄αρέσει κιόλας και το φοράω πολύ τα πρωινά.

 Τελευταίο αγαπημένο μου μολύβι,είναι το νο.11 In The Nude,ένα ουδέτερο,nude καφέ χρώμα.Αν σας πω πως νομίζω πως μοιάζει με το Honeylove από Mac,θα το πιστέψετε;!


 Αυτές είναι οι αγαπημένες μου αποχρώσεις,προς το παρόν,από τα μολύβια χειλιών της essence.Να πω πως είναι ξύλινα μολύβια,χρειάζονται ξύσιμο δηλαδή. Κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ μαλακά,αυτό που λέμε,βουτυρένια,απλώνονται πανεύκολα,τρομερή απόδοση και ποικιλία χρωμάτων και εγώ συνήθως τα φοράω ως κραγιόν γιατί είναι αρκετά σταθερά και ματ.Επίσης η τιμή τους είναι κάτω από 1,50 ευρώ,γεγονός που τα κάνει ακόμη πιο ελκυστικά απ' την στιγμή που μιλάμε για κάτι τόσο ποιοτικό.

Αν πιστεύετε και εσείς πως κάποιο μολυβάκι είναι dupe,ενημερώστε με στα σχόλια παρακαλώ :)

xxx

8 σχόλια:

  1. Πολύ καλά μολυβακια με ωραία υφή και απόδοση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι φανταστικά!Τα χρησιμοποιώ καθημερινά!
      x

      Διαγραφή
  2. The honey berry colour is gorgeous, I need it since all my lipsticks seem to feather on me!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα εχω δοκιμασει ολα και ειναι εξαιρετικα! Το in the nude ειναι το αγαπημένο μου <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικά μολύβια!!! Αγαπημένο μου το in the nude και το soft berry. Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδικά για την τιμή τους,είναι σούπερ ποιοτικά!
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή