Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

BIOselect -Natural facial foam wash

 Καλησπέρα σας!
Τι μου κάνετε;Πως είστε;

 Όγδοη ημέρα καραντίνας στο σπίτι(αποφάσισα να το γράφω για να μην ξεχάσουμε αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας) και αφού καθόμαστε που καθόμαστε,ας περιποιηθούμε τους εαυτούς μας.

 Σε αυτό το μπλογκ έχετε καταλάβει,ελπίζω,πως αγαπώ τα φυσικά,όσο γίνεται τουλάχιστον,προϊόντα. Άλλωστε,πάντα η φύση έχει τα μέσα να μας παρέχει όλα αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε,είτε πρόκειται για τροφή είτε για την φροντίδα μας.Στην BIOselect στηρίζονται στα αγαθά της Κρητικής φύσης για αυτό και εμείς τους εμπιστευόμαστε!


 Ο φυσικός αφρός καθαρισμού προσώπου με Dictamelia,πράσινο τσάι και αλόη,είναι ένα δώρο για την επιδερμίδα του προσώπου μας.Καθαρίζει σε βάθος,απομακρύνει ρύπους και ίχνη μακιγιάζ χωρίς όμως να αφυδατώνει την επιδερμίδα,χάρη στα συστατικά που περιέχει.

 Η αλόη βοηθάει στο να μένει το πρόσωπο ενυδατωμένο,το πράσινο τσάι παρέχει αντιοξειδωτική δράση και το δικταμέλαιο έχει αντισηπτική δράση.Εννοείται φυσικά πως μυρίζει φρεσκάδα και φύση,όπως όλα τα προϊόντα της BIOselect,κάτι που εκτιμώ αφάνταστα!   Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ και με το χέρι στην καρδιά πιστεύω πως είναι,προς το παρόν,το καλύτερο καθαριστικό προσώπου που έχω δοκιμάσει!



 Εσείς τον έχετε δοκιμάσει αυτόν τον αφρό προσώπου;


 Μένουμε σπίτι και περιποιούμαστε τους εαυτούς μας,μέσα και έξω,ευκαιρία είναι!!!



xoxo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου