Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Mediterranean Care Color Save | Σειρά περιποίησης για βαμμένα μαλλιά

 Είμαι πάλι εδώ,μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας( δυστυχώς κάποια γεγονότα δεν περνούν από το χέρι μας και η ζωή μας αιφνιδιάζει συχνά) για να μιλήσουμε για τα μαλλάκια μας και συγκεκριμένα για περιποίηση σε βαμμένα μαλλιά.


 Από την εταιρία Mediterranean Care δοκίμασα και αγάπησα την σειρά για βαμμένα μαλλιά,color save με κολλαγόνο και υαλουρονικό. Πρόκειται για ένα σαμπουάν και μια μάσκα μαλλιών που υπόσχονται πως διατηρούν το χρώμα στα μαλλιά "ζωντανό" και λαμπερό για περισσότερο χρονικό διάστημα και τα ενυδατώνουν εις βάθος.Δοκιμάζοντας το Miracle Hair Boost από την ίδια εταιρία και μένοντας απόλυτα ικανοποιημένη,περίμενα πως και αυτήν η σειρά για τα μαλλιά,δεν θα με απογοήτευε,όπως και ακριβώς έγινε.


 Αναλυτικά τώρα,το σαμπουάν έρχεται σε μια συσκευασία των 350 ml και με μια παχύρρευστη σύνθεση που βοηθάει στην εξοικονόμηση προϊόντος. Χρειάζεται μια μικρή ποσότητα για να κάνει πλούσιο αφρό και να καθαρίσει το τριχωτό.Χάρη στο κολλαγόνο και το υαλουρονικό,χαρίζει περισσότερη ενυδάτωση(118% αναγράφει πάνω στην συσκευασία)και μια ευχάριστη μυρωδιά.Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει parabens.


 Η μάσκα color save,είναι στα 250 ml και περιέχει και αυτή κολλαγόνο και υαλουρονικό.Σε συνδυασμό δηλαδή με το σαμπουάν καταλαβαίνετε πως μιλάμε για μια σούπερ ενυδάτωση σε βάθος και ειδικά στις άκρες,που δυστυχώς από τις βαφές ταλαιπωρούνται και ξηραίνονται.Επίσης είναι θετικό πως χρειάζεται μόλις 2 λεπτά για να δράσει και δεν χρειάζεται να κάθεσαι με τις ώρες μέσα στο μπάνιο.Μυρίζει πολύ όμορφα και η μυρωδιά μένει για λίγο πάνω στα μαλλιά αν και θα προτιμούσα να έμενε περισσότερο γιατί μου ξυπνάει την αίσθηση πως μόλις βγήκα από το κομμωτήριο και έχω όμορφα και περιποιημένα μαλλιά.

 Ο συνδυασμός αυτών των δύο προϊόντων,όντως βοηθάει τα κόκκινα μου μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά,ζωντανά και πλούσια.Καταλαβαίνεις άμεσα πως θρέφει σωστά τα μαλλιά προσφέροντας τους εξισσοροπημένη ενυδάτωση,αφού δεν βαραίνει την ρίζα και αφήνει απαλές τις άκρες.
Υπέροχη σειρά για  βαμμένα μαλλιά από την Mediterranean Care,που πραγματικά με έχει κερδίσει με τα προϊόντα της για τα μαλλιά.

Να μην ξεχάσω να σας πω,πως πια μπορείτε να με βρείτε και στο instagram( lenartlover ),οπότε σας περιμένω και εκεί με περισσότερες όμορφες στιγμές!


 Ως την επόμενη φορά,να προσέχετε και να αγαπάτε τους εαυτούς σας !



xxx

2 σχόλια:

  1. Δεν την ήξερα την εταιρία! Φαίνεται καλή! Σ'ευχαριστούμε :)
    beautyproject-elinachris.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει να δοκιμάσεις τα προϊόντα της !
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή