Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Lavera · For your eyes only

 Για τα μάτια μας μόνο,λοιπόν,δοκιμάζουμε και ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη κρέμα που θα μας βοηθήσει να εξαλείψουμε τα προβληματάκια που έχουμε σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας.Σήμερα θα σας δείξω μια κρέμα  που με ενθουσίασε και ήθελα να  μοιραστώ μαζί σας αυτήν την νέα μου ανακάλυψη.


 Η illuminating eye cream από Lavera,είναι η νέα  κρέμα που άλλαξε την όψη των ματιών μου.Την εταιρία Lavera φαντάζομαι πως πάνω κάτω την γνωρίζουμε όλοι,αφού εδώ και πολλά χρόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των βιολογικών προϊόντων με πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά και χωρίς να κάνει πειράματα σε ζώα.


 Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών χάρισε στην Lavera  το βραβείο Glammy στην κατηγορία προϊόντων " Organic " το 2016 για την καινοτομία της και πραγματικά δοκιμάζοντας την,κατάλαβα αμέσως τον λόγο για τον οποίο βραβεύτηκε.
 Με βιολογικά εκχυλίσματα μαργαριταριού,βιολογική καφεΐνη,υαλουρονικό και άλλα πολύτιμα συστατικά που χαρίζουν ενυδάτωση και αντιγήρανση δείχνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό.Τα εκχυλίσματα μαργαριταριού θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα ενώ η βιολογική καφεΐνη το ενδυναμώνει.Η συσκευασία είναι εύχρηστη και χαριτωμένη ενώ χάρη στο σωληνάριο η κρέμα απλώνεται με ευκολία και χρειάζεται  μόλις 2-3 λεπτά για να απορροφηθεί.


 Η illuminating eye cream είναι μια κρέμα λάμψης,έχει ένα περλέ,ιριδίζον  χρώμα που βοηθά στο να εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους και ανοίγει αμέσως το βλέμμα,δείχνοντας το ξεκούραστο και φρέσκο.Οι χρωστικές ουσίες που περιέχει κάνουν το φως να αντανακλά και να δίνει άμεση φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών. Φανταστείτε πως μιλάμε για ένα highlighter ματιών!


Πραγματικά είναι υπέροχο το πως με την πρώτη κιόλας χρήση,αυτό το μοναδικό προϊόν καταφέρνει να σβήσει τα σημάδια της κούρασης,της αϋπνίας και των καταχρήσεων της προηγούμενης βραδιάς.Κατάφερα να βγω από το σπίτι χωρίς concealer και να δείχνω φρέσκια και φωτεινή,χωρίς κύκλους και κουρασμένο βλέμμα.



xxx

2 σχόλια:

  1. Δεν την γνωριζα αυτην την εταιρια.Ειναι ενδιαφερον αυτό το προιον.Ειναι απότελεσματικο;Από τιμη είναι οικονομικο;Ευχαριστω για το review:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει χρόνια στον χώρο των βιολογικών,φυσικών καλλυντικών και είναι πολύ αξιόλογη εταιρία.Σε βάθος χρόνου δεν ξέρω ακόμη αν βοηθά,πάντως με το που την εφαρμόζεις τα εξαφανίζει όλα!Κυμαίνεται γύρω στα 13ευρώ η τιμή της κρεμούλας!Χαίρομαι που βοήθησα :)
      x

      Διαγραφή