Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Empties # 4

 Τι κάνετε κορίτσια μου;Πως είστε;

 Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά και να είστε έτοιμες να διαβάσετε αυτό το μεγάλο ποστ,σχετικά με προϊόντα που τελείωσαν ή είναι έτοιμα να τελειώσουν και σας παραθέτω την γνώμη μου για αυτά.


 Ξεκινάω αμέσως με μια λακ χτενίσματος για κανονικό κράτημα από Jean Iver.Αν θυμάμαι καλά,ήταν δώρο μαζί με την μεγάλη συσκευασία,οπότε αυτήν που ήταν μικρούλα με βόλεψε για να την κουβαλώ μαζί μου.Αγαπώ τις λακ από Jean Iver(ειδικά αυτές που είναι για δυνατό κράτημα),τις αγοράζω χρόνια,δίνουν σούπερ κράτημα και μένει για ώρες.Φεύγουν εύκολα με ένα απλό βούρτσισμα,χωρίς να χρειάζεται να ξεμαλλιαστώ και είναι σταθερή αξία για εμένα.

 Τελείωσα το σαμπουάν της Pantene Pro-V για βαθύ καθαρισμό.Αν και μερικές φορές μου ξηραίνει λίγο την τρίχα,σε γενικές γραμμές είναι ένα σαμπουάν που νιώθω πως καθαρίζει σε βάθος,αφαιρώντας κάθε ρύπο και προϊόν styling με ευκολία.Το χρησιμοποιώ.όταν θέλω να κάνω κάποιο "διάλειμμα" από σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά γιατί ξέρω πως θα κάνει τα μαλλιά μου πραγματικά καθαρά,χωρίς να είναι βαριά και λιπαρά.Συν το γεγονός πως μου αρέσει η μυρωδιά των σαμπουάν της Pantene.

 Επόμενο είναι ένα κερί αποτρίχωσης,το Italwax με aloe vera.Συνηθίζω να κάνω αποτρίχωση μόνη μου και αγοράζω συχνά τα συγκεκριμένα κεριά με αλόη γιατί μου φαίνονται καλύτερα στην χρήση από άλλα που έχω δοκιμάσει.Απλώνονται εύκολα και αφαιρούνται εξίσου εύκολα με οποιαδήποτε ταινία αποτρίχωσης τα έχω χρησιμοποιήσει.

 Ένα ακόμη προϊόν που αγοράζω συνέχεια,είναι το serum με argan oil από Delia cosmetics.Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό,δεν είναι λιπαρό και την άλλη ημέρα το πρόσωπο μου δείχνει ενυδατωμένο και ξεκούραστο.Ένα αρκετά οικονομικό λαδάκι,που κάνει την δουλειά του και μου γλυτώνει χρόνο από την βραδινή μου περιποίηση καθώς με 2-3 σταγονίτσες απλώνεται παντού και δεν περιμένω να απορροφηθεί για να ξαπλώσω.


 Με πόνο καρδιάς αποχωρίζομαι ένα υπέροχο γαλάκτωμα σώματος από Fruits & Fleurs με άρωμα εσπεριδοειδών (μανταρίνι,περγαμόντο,κουμ κουάτ κ.α.)Μου άρεσε πάρα πολύ η όμορφη και πρακτική συσκευασία του και η ενυδάτωση που άφηνε στο σώμα μου.Μύριζε υπέροχα και το μόνο μου παράπονο είναι πως θα ήθελα να έμενε παραπάνω αυτήν η μυρωδιά πάνω μου.Μου αρέσουν τρομερά οι μυρωδιές των εσπεριδοειδών και τις νιώθω ιδιαίτερα φρέσκες και πιπεράτες και αυτός είναι ο λόγος που με ενθουσίασε η μυρωδιά του συγκεκριμένου γαλακτώματος.

 Ενθουσιάστηκα με την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών της Garden Of Panthenols (αναλυτικό review εδώ).Ειδικά τους πιο ζεστούς μήνες,που δεν ήθελα να παιδεύομαι μέσα στην ζέστη με πολλές κρέμες,με μια κίνηση ενυδάτωνα πρόσωπο και μάτια χωρίς πολλά πολλά.Σίγουρα θα την ξανά αγοράσω το καλοκαίρι,αφού ικανοποίησε τόσο το πρόσωπο όσο και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών μου.

 Τελειώνω με τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού με υαλουρονικό οξύ της Pom Pon.Περιέχει 20 υγρά μαντηλάκια δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα.Τα συγκεκριμένα μου ταιριάζουν περισσότερο από όλα τα άλλα μαντηλάκια που κυκλοφορούν.Αφαιρούν τα πολλά πολλά,χωρίς να με τσούζουν στα μάτια και δεν τα τρίβω δυνατά και με τις ώρες για να απαλλαχτώ από το μακιγιάζ.Για εμένα είναι η σίγουρη λύση,όταν βαριέμαι ή γυρίζω εξαντλημένη και θέλω να αφαιρέσω γρήγορα και αποτελεσματικά το μακιγιάζ μου.

 Αυτά λοιπόν ήταν τα άδεια μου προϊόντα για αυτήν την φορά και θα χαρώ να μάθω την γνώμη σας αν έχετε δοκιμάσει και εσείς κάποια από αυτά!


xxx


4 σχόλια:

  1. Πραγματικά πιστεύω πως τα σαμπουάν της Pantene ταιριάζουν σε όλους,αφού δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει άσχημα λόγια!Την κρέμα την αγόρασα και πραγματικά είναι πολύ καλή!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένη από την κρέμα,είναι καλή επιλογή για πρόσωπο και μάτια :)
      x

      Διαγραφή
  2. αγαπάμε Pantene φυσικά αλλά και εμένα μου αρέσουν πολύ τα συγκεκριμένα μαντηλάκια...Φιλιά πολλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσα και αν έχω δοκιμάσει,μόνο αυτά δεν με ερεθίζουν και κάνουν και την δουλειά τους :)
      x

      Διαγραφή