Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Miracle Hair Boost | Ένα θαύμα για τα μαλλιά

 Καλώς ή κακώς δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα από προϊόντα που αφορούν τα μαλλάκια μας. Ίσως γιατί είμαι τυχερή και έχω αυτό που λέμε "καλή" τρίχα ή γιατί μέχρι πρότινος δεν είχα δοκιμάσει κάτι το οποίο θα με ενθουσίαζε και θα έκανε τα μαλλιά μου να δείχνουν διαφορετικά. Έφτασε στα χέρια μου όμως ένα μαγικό προϊόν που πραγματικά μεταμόρφωσε τα μαλλιά μου και τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο λαμπερά και ενυδατωμένα!


 Πρόκειται για μια κρεμώδη λοσιόν σε σπρέι  από την εταιρία Mediterranean Care. Το Miracle 15 Hair Boost λοιπόν,περιέχει και κολλαγόνο και υαλουρονικό και υπόσχεται πως προσφέρει 81% περισσότερη ενυδάτωση.Έχει ενισχυμένη φόρμουλα για μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσφέροντας 15,ναι καλά διαβάσατε,15 πλεονεκτήματα.


 Υπόσχεται πως θρέφει,αναδομεί και ενυδατώνει.Παράλληλα χαρίζει λάμψη και προστατεύει το χρώμα.Τα ξεμπερδεύει,δεν τα βαραίνει και εξουδετερώνει τις οσμές.Έχει φίλτρα UVA και  UVB  προστατεύει από την θερμότητα και την ψαλίδα και εν κατακλείδι χαρίζει απαλά και μεταξένια μαλλιά. Οτι μα ότι γράφει στην συσκευασία,στα δικά μου μαλλιά,λειτούργησε!Από την πρώτη κιόλας χρήση,τα μαλλιά μου,έγινα λεία,δεν φριζάρισαν καθόλου και πραγματικά τα ένιωσα πλούσια και ενυδατωμένα.Να αναφέρω πως έχω βαμμένα μαλλιά και εδώ και 2 μήνες είναι βαμμένα κόκκινα και όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί η ζωντάνια του κόκκινου χρώματος.Με αυτό το μικρό "θαύμα"το χρώμα διατηρείται έντονο και ζωηρό,χωρίς να ξεθωριάζει καθόλου!


 Όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ,τόσο καλύτερη δουλειά κάνει στα μαλλιά μου.Επίσης έχει μια ευχάριστη μυρωδιά και μακάρι να έμενε αυτό το άρωμα για ώρες.Μην ξεχάσω να αναφέρω πως δεν περιέχει parabens καθώς και ότι είναι δερματολογικά ελεγμένο.

 Ότι και να πω,πραγματικά είναι λίγο.Για μένα είναι ένα θαύμα για τα μαλλιά μου ,βρήκα ένα προϊόν που να συνδυάζει τόσα πολλά οφέλη σε μια μόνο συσκευασία. Ήδη φίλες μου που είδαν την διαφορά στα μαλλιά μου το εμπιστεύτηκαν και αυτό νομίζω πως λέει πολλά.

 Αν θέλετε πείτε μου και εσείς εάν έχετε κάποιο 'θαύμα' για τα μαλλάκια σας!


xxx


5 σχόλια:

  1. Με έβαλες σε πειρασμό να το δοκιμάσω!!Το βρήκες σε κάποιο φυσικό κατάστημα ή μέσω της σελίδας τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου καθώς ήδη έχω δει αποτελέσματα και σε φίλες μου!Υπάρχει στο Hondos center και έχει και κάποια έκπτωση αυτές τις ημέρες(το είδα χτες στο hondos στην Ομόνοια)
      x

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ,εννοείται πως όταν το αγοράσω θα σου πω τις εντυπώσεις μου!φιλιά

      Διαγραφή
  2. Και εγώ μπήκα σε πειρασμό να το δοκιμάσω! Γενικά έχω καλή τρίχα και το μόνο προιόν που δοκίμασα για μαλλιά ήταν το λαδάκι extraordinary της L'Oreal. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη απο το πόσο απαλά, μυρωδάτα και χωρίς φριζάρισμα αφήνει τα μαλλιά μου.

    Φιλάκια,

    Ιωάννα

    http://thecolourfulbouquet.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για εμένα το extraordinary ήταν αγαπημένο Ιωάννα μου,μέχρι που δοκίμασα το συγκεκριμένο προϊόν και το έβαλα αμέσως στην ρουτίνα για την περιποίηση των μαλλιών μου :)
      x

      Διαγραφή