Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Natura Danza·Κρέμα Εντατικής Ενυδάτωσης και Αναζωογόνησης Ματιών με Μανταρίνι

 Πιστεύω πως πια έχετε καταλάβει πόσο αγαπώ και ψάχνω τις ελληνικές εταιρίες που σέβονται τον καταναλωτή και παρασκευάζουν αγνά και φυσικά προϊόντα. Έτσι έμαθα και για την Natura Danza ,μια ελληνική εταιρία που παρασκευάζει χειροποίητα παρακαλώ,καλλυντικά με βάση αγνές πρώτες ύλες χωρίς χημικά και συντηρητικά.


 Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το πρόσωπο,το σώμα και τα μαλλιά,θέλησα να δοκιμάσω την κρέμα ματιών με αιθέριο έλαιο μανταρινιού ενάντια στους μαύρους κύκλους(κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και αναζωογόνησης με μανταρίνι). Είχα μεγάλες προσδοκίες για την συγκεκριμένη κρέμα,αφού περιέχει πολλά και θρεπτικά συστατικά για την περιοχή των ματιών που θα σας τα πω ευθύς αμέσως.
 Πρώτο και καλύτερο είναι το αιθέριο έλαιο μανταρινιού που προσφέρει λάμψη και αναζωογονεί την θαμπή όψη της περιοχής των ματιών.Το λάδι καρύδας και το βούτυρο καριτέ προστατεύουν από την αφυδάτωση χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα στο δέρμα ενώ το έλαιο ελιάς και η λεκιθίνη παρέχουν πλούσια ενυδάτωση.Επίσης περιέχει βιταμίνες E,A και C και άλλα φυσικά συστατικά όπως αλόη και χαμομήλι που βοηθούν στην βαθιά θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας.


 Όλη η φύση κλείστηκε σε αυτό το γυάλινο βαζάκι των 20ml για να μας χαρίσει ένα ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα και πιστέψτε με,η φύση κάνει θαύματα! Για αυτό και στόλισα το δέντρο μου με αυτό το δώρο της φύσης και της Natura Danza.

 Τέλος, έχει μια πολύ λεπτή και διακριτική μυρωδιά μανταρινιού,έχει λεπτόρρευστη,απαλή υφή,δηλαδή με μια μικρή ποσότητα απλώνεται σε όλη την περιοχή των ματιών κάνοντας το μασάζ στην περιοχή εύκολο και γρήγορο,απορροφάται άμεσα και αφήνει την περιοχή κάτω από τα μάτια βελούδινη.
 Κάθε πρόσωπο έχει τα ψεγάδια του και το δικό μου είναι οι μαύροι κύκλοι.Πλέον βρήκα αυτό το μικρό θαύμα και ήδη έχω παρατηρήσει βελτίωση στην όψη τους και έχω μείνει εντυπωσιασμένη από το πόσο απαλό και βελούδινο αφήνει το δέρμα μου.


 Όλα τα προϊόντα της Natura Danza  μπορείτε να τα βρείτε στο site της www.naturadanza.gr και μπορείτε να παραγγείλετε και με αντικαταβολή.

 Περιμένω να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της εταιρίας και τις εντυπώσεις σας και αν όχι,που ξέρετε,ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να τα δοκιμάσετε σε κάποιο διαγωνισμό σύντομα !



xxx

2 σχόλια:

  1. δεν εχω δοκιμασει τίποτα από τη συγκεκριμένη εταιρία. μα πόσο υπέροχα πρέπει να μυρίζει αυτή η κρέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ δεν είχα δοκιμάσει κάτι και μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία,ενθουσιάστηκα!Μανταρινάκι δροσερό και διακριτικό για τα ματάκια μας :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή