Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

October Favorites | Collab with Eva eats the apple

 Πρώτη φορά που παρουσιάζω αγαπημένα στο blog μου και πρώτη φορά που συνεργάζομαι με άλλη blogger,οπότε είμαι διπλά χαρούμενη για το σημερινό ποστ !


 Αποφασίσαμε μαζί με την Εύα από το Eva eats the apple,να σας δείξουμε τι χρησιμοποιήσαμε και αγαπήσαμε περισσότερο τον μήνα Οκτώβριο.Εγώ θα σας δείξω ποια προϊόντα περιποίησης είχαν την τιμητική τους και η Εύα προϊόντα μακιγιάζ.


 Θα ξεκινήσω με το πρόσωπο και συγκεκριμένα με ένα peeling προσώπου με κουκούτσια ροδάκινου,πλούσιο σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α,C και Ε.Μυρίζει υπέροχα και φρουτένια και έχω δει βελτίωση με τα μαύρα στίγματα.Αφού κάνω την απολέπιση,το αφήνω και 5 λεπτά ως μάσκα και ενυδατώνει τόσο υπέροχα,που πολλές φορές ξεχνάω να βάλω ενυδατική μετά.Είναι φυσικό προϊόν και κάνει την επιδερμίδα μου να λάμπει !


 Επόμενο είναι το lip balm της ίδιας εταιρίας με το peeling,της Hristina Cosmetics δηλαδή,με άρωμα σοκολάτα.Είναι πραγματικά ένα βάλσαμο για τα χείλη,τα μαλακώνει και τα ενυδατώνει υπέροχα.Περιέχει ευεργετικά συστατικά όπως καλέντουλα,shea butter,μελισσοκέρι κ.α.Αλλά είναι τόσο σοκολατένιο που πραγματικά τις μισές φορές το τρώω..Είναι ιδανικό για κάτω από υγρά κραγιόν,αφού αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ και δεν ξηραίνει καθόλου μετά τα χείλη μου,Αυτό το βάλσαμο είναι ο σοκολατένιος μου θησαυρός.Επίσης να προσθέσω πως το peeling και to lip balm,θα τα βρείτε στο Ginger Mary Cosmetics.


 Τελειώνοντας με το πρόσωπο θα σας μιλήσω για ένα serum,ένα ξηρό λαδάκι βασικά,από την Delia cosmetics,με argan oil.Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ σχεδόν και ξυπνάω με καινούργιο πρόσωπο.Ενυδατώνει βαθιά χωρίς να βαραίνει καθόλου και ούτε να μου παρουσιάζει λιπαρότητα την επόμενη ημέρα.Στο internet  που το έψαχνα το βρήκα κοντά στα 15 ευρώ,αλλά υπάρχουν πολλά λαδάκια της εταιρίας στα Oggi,με μόλις 3 ευρώ το ένα!


 Στο προηγούμενο ποστ μίλησα για την εταιρία BIOselect και ήδη κοντεύω να τελειώσω το αφρόλουτρο peeling σώματος.Το χρησιμοποιώ συνέχεια,λατρεύω αυτήν την μελένια μυρωδιά που έχει και αφήνει την επιδερμίδα λεία και ενυδατωμένη.


 Τελευταίο και καλύτερο είναι η κρέμα σώματος της Blue Scents natural cosmetics με άρωμα κυδώνι.Κρίμα που δεν είναι και με γεύση κυδώνι γιατί θα το έτρωγα όλο.Μυρίζει γλυκό του κουταλιού κυδώνι.Απλώνεται και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και η μυρωδιά,αχ αυτή η μυρωδιά,κρατάει για ώρες,πιστέψτε με,για ώρες!Στο επόμενο ποστ θα σας έχω αναλυτικά την γνώμη μου για τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει από την Blue Scents,οπότε όπως λέμε και στο χωριό μου,stay tuned.

 Αυτά λοιπόν αγάπησατον μήνα που μας πέρασε και συνεχίζω να χρησιμοποιώ μανιωδώς..Περιμένω να μου πείτε τι αγαπήσατε και να πεταχτείτε μετά το τέλος του άρθρου να διαβάσετε και τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ της Εύας εδώ


xxx

10 σχόλια:

  1. Πολύ για όμορφα όλα όσα μας εδειξες Λένα! Το σερουμ ακούγεται υπέροχο όπως και η κρέμα σώματος της blue scents!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες,κατάφερα και έγραψα και εγώ αγαπημένα χεχε
      Για την κρέμα σώματος δεν έχω λόγια,αν σ'αρέσει η μυρωδιά να μένει για ώρες και να μην χρειάζεσαι άρωμα,στην προτείνω ανεπιφύλακτα,θα ξετρελάθείς!
      x

      Διαγραφή
  2. Ωραία και ξεχωριστά τα προιόντα σας κορίτσια!Ευχαριστούμε για τις προτάσεις σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα προϊόντα που μας έδειξες!!! Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απο αυτά αλλά έλω πολύ να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα από Bioselect, το scrub αυτό είμαι σίγουρη οτι είναι τέλειο!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα :)
      Αν ψάχνεις απολεπιστικό απαλό για συχνή χρήση,θα σε ενθουσιάσει!
      x

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου! Εχω το shower scrub αππ Bioselect και μου αρεσει παρα πολυ! Μου αρεσει πολυ ππυ δειχνεις πιο φυσικά καλλυντικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου :)
    Το παλεύω με τα φυσικά καλλυντικά σιγά σιγά και θα δούμε πως θα πάει !
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέροντα τα αγαπημένα σου! Το peeling προσώπου μου τράβηξε την προσοχή και θα το τσεκάρω σίγουρα!
    Φιλιά, πάω να διαβάσω της Εύας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αλεξάνδρα μου :)
      Αν τελικά το δοκιμάσεις,θα περιμένω τις εντυπώσεις σου !
      x

      Διαγραφή