Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Blue Scents Natural Cosmetics · Παραδεισένιες μυρωδιές

 Αν υπάρχει παράδεισος,τότε σίγουρα μυρίζει όπως τα προϊόντα της Blue Scents !Θα μου πείτε όλα υποκειμενικά είναι,αλλά πραγματικά πιστεύω πως αν πέσει ένα προϊόν στα χέρια σας θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ και γιατί έχω λατρέψει τα συγκεκριμένα καλούδια που έχουν ως κύρια συστατικά τους το ελαιόλαδο και το εκχύλισμα σταφυλιού.


 Πέρα από τα πλούσια και αγνά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα της Blue Scents δεν περιέχουν parabens,silicon,mineral oil και propylene glycol ,ένας παράδεισος μυρωδιών δηλαδή χωρίς τον καταραμένο όφι.


 Χωρίς λοιπόν μεγάλο πρόλογο,περνάω κατευθείαν στην παρουσίαση και τις εντυπώσεις μου για το πρώτο προϊόν που ξεχώρισα και αγάπησα.Είναι το γαλάκτωμα σώματος με άρωμα ροδιού. Έρχεται σε μια υπέροχη συσκευασία λευκού με χρυσό καπάκι και σου δίνει την αίσθηση πολυτελούς προϊόντος.Είναι λεπτόρρευστο,απλώνεται και απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.Έχει ένα υπέροχο άρωμα(θα βαρεθείτε να βλέπετε να αναφέρω συνέχεια για τα αρώματα)το οποίο μένει για ώρες. Όπως όλα όσα δοκίμασα,η μυρωδιά διαρκεί γύρω στις 4 ώρες,ναι κάθισα και τις μέτρησα,εξασθενώντας σταδιακά μετά το πέρας αυτών των ωρών.Μοσχοβολάτε εσείς,τα ρούχα σας,τα σεντόνια σας,το σπίτι,ο κόσμος γύρω σας!


 Δεύτερο αγαπημένο είναι η κρέμα σώματος με άρωμα κυδώνι.Γλυκό του κουταλιού κυδώνι για την ακρίβεια!Με το που το ανοίγεις σου έρχεται να πάρεις ένα κουταλάκι και να αρχίζεις να το τρως!Δεν έχω λόγια για το πόσο υπέροχα και μοναδικά μυρίζει.Μακάρι να μύριζαν όλα και όλοι έτσι και ο κόσμος θα γινόταν παραδεισένιος.Και η κρέμα σώματος,απορροφάται αμέσως,αν και είναι πολύ ενυδατική δεν αφήνει καμιά λιπαρότητα και είπαμε,η μυρωδιά κρατάει για μια αιωνιότητα και μια ημέρα.


 Συνέχεια έχει η κρέμα χεριών της σειράς με άρωμα βιολέτα.Αν και δεν είμαι το καταλληλότερο άτομο για να τεστάρω μια κρέμα χεριών,δεν μπορώ να πω αν ενυδατώνει καλά η όχι,αφού δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα ξηρότητας στα χέρια,ομολογώ πως μου άρεσε που δεν μου τα άφησε λιπαρά.Μυρίζει και αυτήν υπέροχα και για αυτό την χρησιμοποιώ καθημερινά,μόνο και μόνο για να μυρίζουν όμορφα τα χεράκια μου.


 Για το τέλος άφησα ένα σαπουνάκι με άρωμα άνθεων πορτοκαλιάς.Δεν το έχω ανοίξει ακόμη να το δοκιμάσω,αλλά το έχω αφήσει ως αρωματικό χώρου στο μπάνιο.Φανταστείτε πως είναι κλειστό και πάλι καταφέρνει να κάνει τον χώρο να μυρίζει φρέσκα και φρουτένια. Όποιος μπαίνει με ρωτάει τι αρωματικό χρησιμοποιώ,οπότε καταλαβαίνετε για τι μυρωδιά σας μιλάω.

 Μακάρι να μπορούσα να σας κάνω μέσα από αυτό το ποστ να τα μυρίσετε,αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται.Βρείτε ποια μυρωδιά σας ταιριάζει και αφεθείτε στην προσιτή πολυτέλεια της Blue Scents απολαμβάνοντας τα ευεργετικά συστατικά και τα φουλ έξτρα μυρωδάτα προϊόντα της .



xxx

6 σχόλια:

  1. Δεν ασχολούμαι τόσο με καλλυντικά, γενικά έχω μια τελείως τυπική σχέση με όλα αυτά, οπότε δεν είναι περίεργο που δεν έχω ξανα ακούσει αυτή τη μάρκα,έτσι; :P Μπήκα στο site παρ'όλα αυτά και διάβασα πολύ ενδιαφέρον πράγματα για τα προιόντα αυτής της εταιρείας, αν τύχει κάποτε να ''πέσω'' μπροστά σε κάποιο απο τα παραπάνω σίγουρα θα το δοκιμάσω, όλα τα σχόλια περι μυρωδιάς με δελέασαν, μιας και έχω τρελή εμμονή με τις μυρωδιές κρεμών και αφρόλουτρων! Ακόμα και το περιτύλιγμα τους είναι δελεαστικό (ή μπορεί να φταίει το οτι έχω εμμονή ΚΑΙ με τα πορτοκάλια :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φαντάζεσαι για τι μυρωδιές μιλάω!Όσοι με μυρίζουν με ρωτάνε τι άρωμα φοράω και μόλις τους λέω πως είναι κρέμα σώματος,δεν με πιστεύουν.Οτι πιο μυρωδάτο έχω δοκιμάσει και είμαι ενθουσιασμένη!
      x

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ γνώριζα αυτή την εταιρία:Ρ
    Πάντως και μόνο που τα βλέπω φαντάζομαι τη μυρωδιά τους..Ειδικά οι συσκευασίες-περιτυλίγματα με τα πορτοκάλια...Τέλειες:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να περνούσε η μυρωδιά μέσα από την οθόνη!Τόσο οι συσκευασίες και τα συστατικά τους είναι υπέροχα.Αξίζει να την γνωρίσεις :)
      x

      Διαγραφή
  3. έχω δοκιμάσει αυτά τα προιόντα και είναι απίστευτα! Κάνω λάθος ή υπάρχει το αντίστοιχο άρωμα εδώ? https://www.notos.gr/omorfia/kalludika-epilektikis/aroma/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά απίστευτα!!!
      Δεν ξέρω,δεν το έχω ψάξει,αλλά δεν νομίζω τα νοτος να έχουν τα συγκεκριμένα προιοντα..
      x

      Διαγραφή