Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Garden of Panthenols · Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου & ματιών

 Αποφάσισα που λέτε,μια ζεστή ημέρα του καλοκαιριού,πως χρειάζομαι μια κρέμα προσώπου αλλά και ματιών.Αλλά λόγω ζέστης και καλοκαιρινής ραστώνης,δεν ήθελα να κάθομαι με τις ώρες να βάζω ξεχωριστές κρέμες και αναζητούσα μία κρέμα που να εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μάτια.


 Έπεσα λοιπόν πάνω στην αντιρυτιδική κρέμα από Garden of Panthenols και πραγματικά ήταν η ανακάλυψη του καλοκαιριού!Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν για να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου αλλά και να ξεμπερδεύω με αυτήν στα γρήγορα.

 Το θετικότερο όλων,πέρα ότι μιλάμε για μια ελληνική εταιρία,είναι πως η κρέμα δεν περιέχει parabens,mineral oils και colorants,οτι καλύτερο δηλαδή για το πρόσωπο.


 Περιέχει πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ προσφέροντας ταυτόχρονα ενυδάτωση και θρέψη στο πρόσωπο και στην περιοχή των ματιών.Το λάδι ελιάς είναι και αυτό ένα από τα συστατικά της ενισχύοντας την αντιγηραντική δράση της κρέμας,προστατεύοντας την επιδερμίδα από την φθορά του χρόνου.


 Είναι λεπτόρευστη με ελαφριά σύνθεση και  ουδέτερο άρωμα.Πραγματικά χρειάζεται μια μικρή ποσότητα για να απλώσετε στο δέρμα σας και να κάνετε ένα απαλό μασάζ για να απορροφηθεί.Στην πρώτη εφαρμογή φοβήθηκα πως δεν έβαλα πολύ κρέμα και με του που ξαναεφαρμόζω,αμέσως την "πέταξε" η επιδερμίδα μου,οπότε για αυτό λέω πως με μια μικρή ποσότητα αρκεί για να δώσει η κρέμα την ενυδάτωση που χρειάζεται.

 Ακόμη ένα θετικό είναι πως είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος,καθώς προσωπικά βαριέμαι να ψάχνω κάθε φορά αν η κρέμα είναι για 25-35  ή 40-60 χρονών.Επίσης μου άρεσε και πάρα πολύ η συσκευασία της.


 Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και πραγματικά με διευκόλυνε απίστευτα που με μια κίνηση είχα ξεμπερδέψει με το πρόσωπο και τα μάτια και σίγουρα θα την αγοράζω ξανά και ξανά !


 Εσείς έχετε δοκιμάσει άλλο αξιόλογο προϊόν από την Garden of Panthenols ?


xxx

14 σχόλια:

  1. Έχω διαβάσει πολύ θετικές κριτικές για την Garden of Panthenols και σκοπεύω να δοκιμάσω κάποιο από τα προϊόντα της σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει μόνο αυτήν την κρέμα και έμεινα απολύτως ικανοποιημένη :)
      x

      Διαγραφή
  2. θέλω πολύ να δοκιμάσω κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρία :) Με γεια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ όμορφη συσκευασία και μου αρεσει που ειναι parabens και mineral oil free. θα προσπαθησω να την βρω και εγω και να την δοκιμάσω!

    Φιλια
    Γιώτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά αξίζει και θα μείνεις ευχαριστημένη πιστεύω αφού κάνει για όλους τους τύπους δέρματος !
      x

      Διαγραφή
  4. Την έχω δει και εγώ αυτή την κρέμα και μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Τώρα όμως θα ήθελα να την αποκτήσω! Μου αρέσει η ιδέα της 2 σε 1 κρέμας και χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα 2 σε 1 προϊόντα είναι η καλύτερη μου και γιαυτό τα ψάχνω όσο μπορώ!Αφού έκατσε και τόσο καλά στην περιοχή των ματιών είναι must have για εμένα :)Αν την αναζητήσεις,θα περιμένω τις εντυπώσεις σου :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι εχω την ενυδατικη, υπεροχο αρωμα και πολυ ελαφρια και σε προσιτη τιμη !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ καλη εμεινα ευχαριστημενη.κ προσιτη τιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις πιο καλές κρέμες που έχω δοκιμάσει και οτι είναι κατάλληλη και για τα μάτια την κατατάσσει ακόμη πιο ψηλά !
      x

      Διαγραφή