Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Fruits &Fleurs · Natural Cosmetics

 Στην σημερινή ανταγωνιστική αγορά,βλέπουμε πια ολοένα και περισσότερες ελληνικές εταιρίες να βγάζουν αξιόλογα προϊόντα με βάση και γνώμονα τα αγνά υλικά του τόπου μας!Η εταιρία Fruits and Fleurs είναι μια από τις εταιρίες που σε συνεργασία με το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του πανεπιστημίου  Αθηνών μας δίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα,βιολογικά και καινοτόμα προϊόντα.


 Είχα την τύχη να δοκιμάσω 3 προϊόντα της σειράς olive με βάση το ελληνικό βιολογικό λάδι ελιάς και θα σας τα παρουσιάσω ευθύς αμέσως.

 Θα ξεκινήσω με το γαλάκτωμα σώματος (Body Milk,Citrus Fruits).Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα περιέχει εσπεριδοειδή,πορτοκάλι,μανταρίνι,περγαμόντο,κουμ κουάτ,γκρέιπφρουτ,αλόη και βιολογικό λάδι ελιάς.Οι μυρωδιά του είναι υπέροχη ,εμένα μου μυρίζει πιο έντονα το κουμ κουατ και γενικώς είναι μυρωδιές φθινοπωρινών φρούτων.Αν σας αρέσουν αυτού του είδους οι μυρωδιές θα το λατρέψετε.Απλώνεται με ευκολία,στεγνώνει αμέσως και χαρίζει πολύ καλή ενυδάτωση.Προσωπικά θα ήθελα να κρατάει λίγο παραπάνω η μυρωδιά γιατί πραγματικά είναι αγαπημένη!


 Το Shower Gel,Mountain Herbs,βότανα του βουνού δηλαδή,περιέχει φασκόμηλο,τσάι του βουνού,πράσινο τσάι,δίκταμο,αλόη και φυσικά βιολογικό λάδι ελιάς. Το αφρόλουτρο μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα,νιώθεις κατά την διάρκεια του μπάνιου πως είσαι εκδρομή στο βουνό και στον καθαρό αέρα που είναι γεμάτος με μυρωδάτα βότανα!Με λίγα λόγια αφήνει μια υπέροχη αίσθηση!Κάνει πλούσιο αφρό,λειτουργεί καταπραυντικά και αντισυπτικά λόγω του φασκόμηλου και του τσαγιού και φυσικά ενυδατώνει λόγω της αλόης και του βιολογικού λαδιού.
 Οι συσκευασίες του γαλακτώματος και του αφρόλουτρου παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού περιστρέφεις το καπάκι τους για να ανοίξουν και λειτουργεί σχεδόν δοσομετρικά,βγάζοντας κάθε φορά την ποσότητα που χρειάζεσαι.


 Για το τέλος άφησα την ενυδατική κρέμα προσώπου για βαθιά ενυδάτωση(Phytoative,Aqua Care Face Cream ) με αλόη,αβοκάντο,υαλουρονικό οξύ,βιταμίνη Ε,αγγούρι και βιολογικό λάδι ελιάς.Δυστυχώς δεν την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά για να έχω μια πλήρη άποψη για την συγκεκριμένη κρέμα.Μπορώ να πω σίγουρα πως μυρίζει λεπτά και ευχάριστα,είναι λεπτόρευστη και απορροφάται γρήγορα.Περιέχει ευεργετικά συστατικά για την επιδερμίδα και πάνω από όλα φυσικά και βιολογικά.


 Όλα τα προϊόντα δεν περιέχουν parabens,mineral oil,propylene glycol,colorants,ethanol amines,sles,ales,polycyclic musks και τα περισσότερα είναι και vegan.


 Η Fruits & Fleurs Natural Cosmetics όπως καταλαβαίνετε,είναι μια εταιρία που σέβεται εμάς,τους καταναλωτές αλλά και το περιβάλλον συνδυάζοντας ελληνικά προϊόντα με αγνά,φυσικά ενεργά,βιολογικά συστατικά και υλικά συσκευασίας ανακυκλώσιμα και φιλικά στο περιβάλλον.


xxx

8 σχόλια:

  1. Εμένα αν μου πεις φυσικό,βιολογικό κτλ. είναι σαν να μου λες πήγαινε και παρ'το ΑΥΡΙΟ.
    Κατάλαβες τι παθαίνω? 😍
    Όμορφες συσκευασίες και χαίρομαι πολύ που πρόκειται για ελληνική εταιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παθαίνουμε πολλές αυτό χαχα
      Ειδικά τον τελευταίο καιρό πιστεύω πως πια όλο και περισσότερος κόσμος αναζητεί προϊόντα με φυσικά συστατικά !
      x

      Διαγραφή
  2. Χαίρομαι να βλέπω ελληνικά και καλά προιοντα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουμε λόγο να μην στηρίζουμε αξιόλογες ελληνικές εταιρίες!
      x

      Διαγραφή
  3. Δεν είχα ξανά ακούσει για αυτή την εταιρεία! Μου αρέσουν πολύ οι συσκευασίες και το γεγονός πως σέβεται τον καταναλωτή & το περιβάλλον. Μου κίνησε την περιέργεια το αφρόλουτρο και θα το αναζητήσω! Όμορφη παρουσίαση :)

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο τα συστατικά όσο και οι συσκευασίες είναι προσεγμένα και αυτό με κέρδισε!Αν το πάρεις θα περιμένω την γνώμη σου :)
      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !
      x

      Διαγραφή
  4. Την εταιρεία δεν την γνωρίζαμε. τα προϊόντα όμως μας φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα και τώρα σίγουρα θα τα τσεκάρουμε. xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την είδα στο Beauty testbox και μου κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον να την δοκιμάσω και πραγματικά άξιζε!Νομίζω πως ακόμη κυκλοφορεί κουτάκι με προϊόντα τους ;)
      x

      Διαγραφή