Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

BΙΟselect · Cretan Organic Cosmetics

 Κάθε Κυριακή κάποτε, πήγαινα εκδρομή.Είτε ως παιδάκι με τους γονείς,είτε αργότερα με φίλους και παρέα και έτσι έχω συνδέσει τις Κυριακές με εκδρομές και ωραίες αναμνήσεις!Για αυτό το λόγο, θα σας πάω μια εκδρομή σήμερα,νοερά δυστυχώς,στην Κρήτη για να γνωρίσουμε την εταιρία πιστοποιημένων,βιολογικών,φυτικών καλλυντικών BIOselect .


Βάση όλων των προϊόντων της,είναι το αγνό συστατικό παγκόσμιας μοναδικότητας Dictamelia και τι είναι αυτό,θα αναρωτιέστε και με το δίκιο σας.Είναι ένα παντεταρισμένο προϊόν εκχύλισης δίκταμου σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας. Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στην φύση της Κρήτης και να σας πω την άποψη μου για κάποια από τα προϊόντα που δοκίμασα.


 Το αφρόλουτρο peeling σώματος με Dictamelia,μέλι και κουκούτσια ελιάς.Είναι ένα απολεπιστικό αφρόλουτρο,ήπιας μορφής,δηλαδή είναι λεπτόρρευστο με μικρούς κόκκους κάτι που το καθιστά εύχρηστο για συχνή χρήση.Λίγη ποσότητα είναι αρκετή για μεγάλη επιφάνεια ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα ανανεωμένη και απαλή.Έχει μια μελένια μυρωδιά,κάτι που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ,για αυτό και το χρησιμοποιώ συνέχεια γιατί θέλω να το μυρίζω!


 Το επόμενο είναι το τονωτικό βούτυρο σώματος με Dictamelia φυσικά και σταφύλι.Τα σταφύλια είναι γνωστό οτι έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύουν τις κουρασμένες επιδερμίδες.Πολύ πλούσιο βούτυρο,σούπερ ενυδατικό και 83,38 % οργανικό,καταλαβαίνετε αμέσως το πόσο αγνό είναι.Με μικρή ποσότητα χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που ευτυχώς,αν και βούτυρο,απορροφάται άμεσα από το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.Επειδή βέβαια είναι τόσο φυσικό και ελάχιστα επεξεργασμένο,μυρίζει πολύ έντονα.Βέβαια να πω,πως πια δεν μου μυρίζει τόσο πολύ,δεν ξέρω αν εξασθένισε η μυρωδιά ή απλά το συνήθισα.

 Επίσης μου στείλανε άπειρα δειγματάκια  και σκέφτηκα να βάλω εδώ κάποια και τα επόμενα σε κάποιο μεταγενέστερο ποστ με άδεια προϊόντα γιατί πραγματικά είναι πάρα πολλά.
Το πρώτο από αριστερά είναι η αντιρυτιδική κρέμα ματιών 81,26 % οργανικό προϊόν.Κάθε δείγμα μου έχει βγάλει μια εβδομάδα και ήδη είμαι στο τρίτο δειγματάκι,Οτι και να πω είναι λίγο,υπέροχη κρέμα ματιών,ξεκουράζει απίστευτα το βλέμμα και έχω δει διαφορά στους μαύρους κύκλους,Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και κάνει το concealer να στρώνει βελούδινα.Καταπληκτική κρέμα,έχω ξετρελαθεί όπως καταλάβατε!


 Το δεύτερο είναι η φυσική συσφικτική -lifting κρέμα για πρόσωπο και λαιμό 77,38 % οργανικό προϊόν .Προς το παρόν δεν έχω καταλάβει αν προσφέρει κάποια σύσφιξη,σίγουρα όμως ενυδατώνει βαθιά,απλώνεται εύκολα αν και παχύρευστη, αφήνοντας ματ την επιδερμίδα.

 Τελειώνω με την παραδοσιακή κεραλοιφή και εδώ έχουμε ένα 100% οργανικό προϊόν, Την δοκίμασα αμέσως μετά από αποτρίχωση με κερί και δεν μου εμφανίστηκε καμία κοκκινίλα ή ερεθισμός(όσες κάνετε αποτρίχωση με κερί,με καταλαβαίνετε).Είναι ότι πιο αγνό μπορείτε να βάλετε πάνω στην επιδερμίδα σας. Ένα δώρο της φύσης μέσω της BIOselect.

 Ελπίζω να ταξιδέψατε νοερά στην πλούσια φύση της Κρήτης και να μύρισε η Κυριακή σας βότανα και αρώματα του βουνού και της πεδιάδας.


xxx

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο post! Το peeling μου τράβηξε το ενδιαφέρον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα μου :)
      Aν ψάχνεις ένα ήπιο peeling θα σε αφήσει ευχαριστημένη ;)
      x

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα προϊόντα!!! Την κεραλοιφή την έχω δοκιμάσει από ενα δείγμα αλλά δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε, πολύ έντονη μυρωδιά και πολύ αραιή υφή, προτιμώ τις πιο πηχτές κεραλοιφές!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα πάλι με βόλεψε που είναι πιο λεπτόρρευστη από άλλες κεραλοιφές,είπαμε γούστα είναι αυτά χαχα
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή