Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Absolute New York · Review

 Καλωσορίζουμε τον Οκτώβριο σήμερα(με μία ημέρα καθυστέρηση),βάζοντας χρώματα και ομορφιά  στην καθημερινότητα μας για να μας φτιάξει την διάθεση και να ανανεωθούμε!


 Σε συνέχεια του ποστ της προηγούμενης Κυριακής για τα προϊόντα της Nicka K New York,σήμερα θα σας δείξω αυτά που δοκίμασα από την Absolute New York.Όπως έχω ήδη αναφέρει η Absolute New York ανήκει στον ίδιο όμιλο με την Nicka K New York οπότε  ετοιμαστείτε να γεμίσει όμορφα χρώματα η οθόνη σας!


 Θα ξεκινήσω με την παλέτα που δοκίμασα και αγάπησα,αφού πλέον την χρησιμοποιώ καθημερινά!Είναι από τις True Palettes η Natural Nude.Η παλέτα έχει 5 σκιές,σε ουδέτερες,γήινες αποχρώσεις,ιδανικές τόσο για πρωινά,όσο και για βραδινά μακιγιάζ.Οι σκιές δεν έχουν fall-out,με καλή απόδοση χρώματος(χτίζεται,χωρίς να βαραίνει το αποτέλεσμα) και με μεγάλη διάρκεια.


 Πραγματικά είναι η πρώτη παλέτα που θα πιάσω το πρωί,για ένα ήσυχο,διακριτικό look και η πρώτη για ένα εντυπωσιακό,βραδινό smoky.

·


 Στην συνέχεια είναι το Matte stick,ένα ματ κραγιόν δηλαδή στην απόχρωση NFA61 Nude.Αρχικά να πω,πως όλα τα προϊόντα για τα χείλη μυρίζουν καταπληκτικά! Έτσι και αυτό το ματ κραγιόν,έχει μια γλυκιά μυρωδιά σαν καραμέλα.Απλώνεται με ευκολία αλλά δυστυχώς δεν είναι τελείως οπάκ. Προφανώς είναι αρκετά  ανοιχτόχρωμο και φαντάζομαι πως αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει πλήρη κάλυψη στα χείλη.


 Μ΄αρέσει πολύ η μαύρη ματ συσκευασία και στο καπάκι υπάρχει το αντίστοιχο χρώμα,κάτι που το κάνει πολύ εύκολο στην αποθήκευση,βρίσκοντας αμέσως το χρώμα που θέλεις.

·



 Το lip gloss της παρέας είναι το Intense lip polish στην απόχρωση NFA88 Nude.Μυρίζει και αυτό σαν γλυκό και ομολογώ πως κρατιέμαι για να μην το τρώω κάθε φορά που το απλώνω στα χείλη μου.Με ένα μόνο πέρασμα δίνει πλήρη απόδοση χρώματος και μια όμορφη λάμψη.Αυτό που με κέρδισε σε αυτό το gloss είναι που δεν κολλάει στα χείλη γιατί αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν είμαι και η μεγαλύτερη φαν του είδους.


 Διατίθεται σε 18 αποχρώσεις και τέτοιας ποιότητας gloss σε κάνει να θέλεις να τις αποκτήσεις όλες!
                                             
                                                                        ·



 Τελειώνω με το αγαπημένο μου υγρό κραγιόν,το Velvet Lippie Buttery Matte Lip Cream στην απόχρωση AVL 14 Razzle.Οτι και να πω για αυτό το κραγιόν είναι λίγο!Μυρίζει υπέροχα, είναι σε μορφή mousse,γεγονός που το κάνει να γλυστράει πάνω στα χείλη και να απλώνεται πανεύκολα,ομοιόμορφα και με ένα πέρασμα να έχει φουλ απόδοση χρώματος!Στεγνώνει τελείως ματ αλλά δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη και τα αφήνει απίστευτα απαλά και βελούδινα.


 Κυκλοφορεί σε 24 αποχρώσεις και νομίζω πως τις θέλω όλες!Από τις πιο γήινες μέχρι τις μπλε και πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις!



 Να αναφέρω πως δεν έχω επεξεργαστεί καθόλου τις φωτογραφίες με τα swatches για να δείτε ακριβώς την απόδοση των χρωμάτων.

 Ελπίζω να σας γέμισα με χρώμα αυτήν την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη,εξάλλου το Φθινόπωρο θέλει χρώμα αφού ακόμη ο ήλιος είναι εδώ!


xxx

11 σχόλια:

  1. Το υγρο κραγιον φαινεται αρκετα ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απο τα καλύτερα υγρά κραγιόν που κυκλοφορούν,προτείνω να τα δοκιμάσεις ;)
      x

      Διαγραφή
  2. Μοε αρέσουν πολύ τα χρώματα της παλέτας και το υγρό κραγιόν!
    Που μπορούμε να τα βρούμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.absolutenyproducts.gr/index.php?route=common/home Αυτή είναι η σελίδα της εταιρίας για να μπορέσεις να παραγγείλεις :)
      x

      Διαγραφή
  3. Η Natural Nude palette ειναι φανταστική, λατρεύω nude χρωματα καθως και το υγρό κραγιον, υπέροχο χρώμα!

    Φιλια
    Γιώτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φαινονται όλα υπέροχα και άκρως φθινοπωρινά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή