Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Tommy G eyeshadows Review

 Έψαχνα τις προάλλες στα καλλυντικά μου,να βρω μια ανοιχτόχρωμη σκιά και ξετρύπωσα τις σκιές από Tommy G.Μπορεί να μην είναι απόκτημα τελευταίων αγορών,αλλά πιστεύω πως αξίζει μια αναφορά σε αυτές τις σκιές γιατί αφενός είναι μια εταιρία ελληνική η Tommy G, αφετέρου έχει καταπληκτικά προϊόντα που αξίζει να τα γνωρίσουμε!


  Είχα αγοράσει,τέσσερις αποχρώσεις λοιπόν,αλλά τελικά έμεινα με τις δύο γιατί διαπίστωσα πως δεν μου ταίριαζαν όλες. Έκανα το λάθος και επέλεξα πράσινες σκιές και δεν κολακεύουν καθόλου τα μπλέ μάτια και γιαυτό τις χάρισα σε μια φίλη.Η πλήρης ονομασία αυτών των σκιών είναι eyeshadow lunare all over και να σας αναφέρω και τα νούμερα των δυο πράσινων σκιών(1008,1021), σε περίπτωση που σας ενδιαφέρουν.
 Οι δύο σκιές που τελικά κράτησα,είναι τα νούμερα 1009 και 1018.Οι σκιές γράφουν καταπληκτικά,έχουν τρομερή απόδοση και μεγάλη διάρκεια. Έχουν πολύ ιδιαίτερα χρώματα και αυτό οφείλετε πως οι σκιές είναι 3 σκιές σε μια.Γίνεται?Και όμως γίνεται! Αν προσέξετε η κάθε σκιά έχει ένα κύριο χρώμα ως βάση και επιπρόσθετα κάποιες πινελιές από άλλα χρώματα.Πάμε να τις δούμε μια μια λοιπόν.


 Η σκιά με το νούμερο 1009,είναι κατά βάση μια γκρι σκιά με πινελιές πράσινου και ανοιχτόχρωμου θαλασσί.Μπορείτε δηλαδή με μια μόνο σκιά να βγάλετε διαφορετικά χρώματα,αναλόγως των προτιμήσεων σας.Αναλόγως πως θα βουτήξετε το πινέλο σας θα έχετε ένα καινούργιο,ιδιαίτερο χρώμα.
 Η επόμενη σκιά είναι το νούμερο 1018.Μια πανέμορφη σκιά και ευκολοφόρετη,ειδικά τώρα το καλοκαίρι,αφού δίνει μια υπέροχη και ιδιαίτερη λάμψη.Είναι μια λευκή σκιά με μπλέ και ροζ κόκκους(όχι δεν είναι απορρυπαντικό)χρώματος.Βγάζει τρομερά χρώματα,με υπέροχους ιριδισμούς και φοβερή λάμψη.


 Προσπάθησα να βγάλω όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες για να μην τις αδικήσω,αλλά πραγματικά αυτό δεν γίνεται .Ελπίζω να φαίνεται η μοναδικότητα αυτών των σκιών.
 Έχετε δοκιμάσει κάποιες απο αυτές τις σκιές της σειράς lunare?Εσάς σας ενθουσίασαν όσο εμένα ?

xxx

7 σχόλια:

  1. Καταπληκτικές οι σκιές Tommy G συμφωνώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω δοκιμασει αλλα φαινονται εντυπωσιακές ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ εντυπωσιακές και πιστεύω πως αδικούνται από τις φωτογραφίες.Αξίζουν μια δοκιμή ;)
      x

      Διαγραφή
  3. Έχω δοκιμάσει και είμαι ενθουσιασμένη! Απίστευτη απόδοση και διάρκεια, αξίζουν κάθε ευρώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά είναι από τις καλύτερες σκιές πιστεύω που κυκλοφορούν :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή