Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

TAG - ALL ABOUT EYES

Μόλις είδα πως η γλυκιά Αλεξία από το blog  Alexia's Style ,ανέφερε το  όνομα μου για το "All About Eyes" tag ,έτρεξα αμέσως να βγάλω τις απαραίτητες φωτογραφίες και να απαντήσω στις ερωτήσεις.

Ας δούμε μια μια τις ερωτήσεις λοιπόν


Ποια κρέμα ματιών ή serum είναι το αγαπημένο σου;



Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου,χρησιμοποιώ  την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών,2 σε 1 δηλαδή. από Garden Of Panthenols και δηλώνω ενθουσιασμένη.Θα την χρησιμοποιήσω λίγο ακόμη καιρό και θα έρθει αναλυτικό post με τις εντυπώσεις μου. 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου concealer;



Από Μac το  prolongwear concealer στην απόχρωση NW20 και το Νο320 από Sixteen cosmetics,το δεύτερο το βάζω μόνο για να φωτίσει γιατί από θέμα κάλυψης δεν με ικανοποιεί  καθόλου.Τα εφαρμόζω με ένα σφουγγαράκι από Jumbo.

Αγαπημένο προϊόν για τα φρύδια;



Γενικώς δεν χρησιμοποιώ προϊόντα  για τα φρύδια,τα έχω σχετικά πλούσια,καμιά φορά όμως,όταν αποφασίζω να τα αλλάξω σχήμα και δεν μου αρέσουν τελικά,τα σχηματίζω με την καφέ σκιά από Catrice cosmetics  στην απόχρωση 080, Go,Charlie Brown ! (αναλυτικό review  εδώ )και την εφαρμόζω με ένα κοφτό πινελάκι από Tommy G.

Αγαπημένη βάση σκιάς;



Αν και δεν είναι βάση σκιάς,είναι μια σκιά που την χρησιμοποιώ ως βάση.Είναι η Creme brulee από Wet n Wild,αποχρωματίζει τα βλέφαρα και βοηθάει στην ανάμειξη όλων των άλλων σκιών που τοποθετώ στα άνω βλέφαρα.

Αγαπημένη παλέτα σκιών;


Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την παλέτα Absolute Nude από Catrice Cosmetics.Χωρίς βάση σκιών,δεν έχουν και την καλύτερη απόδοση,αλλά για το καλοκαίρι,που δεν βάφομαι έντονα,μου αρέσει και με βολεύει πάρα πολύ.

Αγαπημένο ντεμακιγάζ ματιών;



Αγαπημένο όλων των εποχών το φυσικό,διφασικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο και ροδόνερο. Ότι πιο αγνό,φυσικό και αποτελεσματικό έχω δοκιμάσει ποτέ!(αναλυτικό post εδώ )

Αγαπημένη μάσκαρα;



Αυτό το διάστημα έχω βρει έναν συνδυασμό,που κάνει τις βλεφαρίδες μου να φαίνονται τεράστιες!Η Lash Princess από Essence και η the One by One Volum' Express από Maybelline New York,είναι ένα ακαταμάχητο δίδυμο!Εννοείται πως χωρίς το ψαλιδάκι βλεφαρίδων δεν υπάρχει περίπτωση να φανεί κάτι στα μάτια μου,οπότε είναι και αυτό αγαπημένο και ανεκτίμητο.

Αγαπημένο eyeliner;


Το eyeliner από Dust and Cream,είναι μια πρόσφατη αγορά μου,αλλά ήδη με κέρδισε!Σούπερ έντονο μαύρο χρώμα,σταθερό και με πολύ εύχρηστο πινελάκι,έχει γίνει προέκταση του χεριού μου,σχεδόν καθημερινά.


Αγαπημένη μονή σκιά;


Αγαπημένη μονή σκιά για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι η Suivez mon regard από Bourjois Paris,στο νούμερο 10 Illuminateur du regard.Είναι μια σκιά σε ελεύθερη μορφή,με ένα καταπληκτικό λεπτοκομμένο shimmer,μεγάλη διάρκεια,την φοράς και νιώθεις νεράιδα!

Ποια είναι τα αγαπημένα σου γυαλιά;


Αυτά τα γυαλιά τα αγαπώ και δεν θέλω να τα αλλάξω ποτέ! Είναι σε ένα μοναδικό μοβ χρώμα( τα αδικεί η φωτογραφία ) και είναι Vogue.Δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε και να μην φοράω τα γυαλιά μου,μέχρι να πέσει ο ήλιος.


 Μπορείτε να επισκεφτείτε και το blog της Αλεξίας  Alexia's Style και να δείτε τις δικές της,ξεχωριστές απαντήσεις


Οποια blogger δεν έχει πάρει μέρος σε αυτό το tag(υπάρχει?),την καλώ να απαντήσει τις απολαυστικές αυτές ερωτήσεις.

xxx






5 σχόλια:

  1. Ωραίες απαντήσεις και ωραία προϊόντα σε προσιτές τιμές! Παρεμπιπτόντως ένα προϊόν για τα φρύδια που μου αρέσει πολύ και δεν ξέρω αν το έχεις τσεκάρει είναι το make me brow από την Essence!;)
    Σ'ευχαριστώ πολύ Ελένη που επισκέφθηκες το blog μου! Θα χαρώ πολύ να κρατήσουμε επικοινωνία! Καλή συνέχεια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βρεθώ στην ανάγκη να δοκιμάσω κάτι για τα φρύδια,θα τσεκάρω την πρόταση σου!
    Μου άρεσε η αίσθηση του χιούμορ σου και είναι κίνητρο αυτό για την επαφή μας :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ελένη για τα καλά σου λόγια!:)Το ίδιο ισχύει και για εσένα! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή