Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

My Mac Essentials

Υψηλές θερμοκρασίες μας ταλαιπωρούν από χτες,καυτές για την ακρίβεια..Έτσι είπα να συνδυάσω τον καιρό με ένα post για υψηλής ποιότητας προϊόντα,που λίγο οι τιμές μας καίνε..Προϊόντα που αγαπώ αλλά μόνο όταν έχει εκπτώσεις η Mac τιμώ!

 Θα ξεκινήσω με το αγαπημένο μου concealer όλων των εποχών.Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς πάρα πολλά concealer,διότι ο μαύροι κύκλοι είναι μόνιμοι κάτοικοί κάτω από τα μάτια μου.Το Pro Longwear Concealer λοιπόν,με έσωσε και πραγματικά είναι είδος πρώτης ανάγκης για εμένα.

 Μου δίνει όλα όσα χρειάζομαι.Χρειάζεται μια μικρή ποσότητα ( θέλει ελαφρύ χέρι στην αντλία,αλλιώς θα κλαίτε χαμένο προϊόν ) για να καλύψει τέλεια τους μαύρους κύκλους μου,έχει φυσικό ματ τελείωμα και πραγματικά διαρκεί για ώρες.Αν και είναι παχύρρευστο,δεν μαζεύει καθόλου στις γραμμές,ούτε στις ρυτίδες.Η απόχρωση μου είναι η NW20 .Αν και NW(neutral warm) έχει ψυχρούς υποτόνους(NC,neutral cold),η Mac νομίζω πως είναι η μοναδική εταιρία που οι ονομασίες είναι αντίθετες με την "πραγματικότητα", για αυτό χρειάζεται προσοχή για να βρείτε τις σωστές για εσάς αποχρώσεις.


 Το άλλο προϊόν που παίρνω αρκετά συχνά(όχι ευλαβικά δηλαδή, όπως το concealer),είναι η Mac Prep+Prime Transparent Finishing Powder.Είναι μια διάφανη πούδρα σε loose,ελεύθερη μορφή και την χρησιμοποιώ κυρίως για να σετάρω το concealer αλλά και το foundation.Απλώνεται εύκολα είτε με πινέλο,είτε με σφουγγαράκι και δεν δείχνει καθόλου βαρύ το αποτέλεσμα.Αφήνει ματ την επιδερμίδα και γενικώς κορίτσια όποια πούδρα είναι σε ελεύθερη μορφή,είναι πολύ καλύτερη για τις λιπαρές επιδερμίδες παρά οι compact πούδρες.Το μόνο κακό που έχει,είναι η συσκευασία της,αν πάτε να την ανοίξετε γρήγορα(η πρώτη φορά ήταν τραγωδία...), θα βρεθείτε μέσα σε ένα σύννεφο πούδρας..


 Ετσι περιμένω κάθε φορά τις εκπτώσεις της Mac,για να προμηθευτώ το ιερό μου concealer και την πούδρα και πιστέψτε με, αξίζουν τα λεφτά τους!
xxx

4 σχόλια:

  1. αχχ αυτη η πουδρα!!! ειναι πολύ πολύ καλή!!! Δυστυχως το κονσιλερ δεν εκατσε καλα σε εμενα...αλλα δεν πειραζει :* πολύ ωραίο το ποστ σου :)
    φιλια :****

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Dimitra!
    Είναι super και τα δύο προϊόντα,για εμένα τουλάχιστον !
    Θα σε επισκεφτώ ;)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα! Το κονσιλερ φαίνεται ωραίο! Αυτές οι συσκευασίες όμως από τις πουδρες σε ελεύθερη μορφή δε μαρεσουν καθόλου. Είχα μία κ την πέταξαν από τα νεύρα μ. Παντού σύννεφα πούδρας. Χαλι. Καλώς σε βρήκα!!
    mynonboringworld.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα :)
    Το pro longwear είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει(και έχω δοκιμάσει πολλά..)
    χαχαχα δίκιο έχεις για τις πούδρες αλλά είναι ότι πρέπει για λιπαρά δέρματα διότι δεν βαραίνουν το αποτέλεσμα κ.α.
    Ερχομαι για επίσκεψη!
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή