Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Make up Haul

HELLo,HELLo!
 Τι μου κάνετε?Αν είστε στην ίδια κατάσταση με εμένα,να έχετε ξεμείνει στην πόλη δηλαδή,αντί να απολαμβάνετε το δροσερό αεράκι της θάλασσας,μην πτοείστε!Παρέα θα την περάσουμε και σήμερα με ένα make up haul,για να πάρετε κάποιες ιδέες,αν θέλετε,για τις επόμενες αγορές σας.

 Βασικά,χρειαζόμουν ένα eye liner,αλλά ποτέ δεν παίρνεις μόνο αυτό που χρειάζεσαι(συμβαίνει και σε εσάς ή είμαι η μόνη..? ),οπότε αγόρασα και κάποια άλλα καλούδια και πάμε να σας τα δείξω!


 Πήγα λοιπόν στο Dust and Cream,για το eye liner που σας έλεγα,αλλά είπα να του κάνουν παρέα και 2 σκιές,2 μολύβια και 1 κραγιονάκι.
 Το eye liner είναι της dust and cream,σε μαύρο χρώμα,με πάρα πολύ καλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια,το είχα για 6 ώρες και δεν πήγε πουθενά.
 Το ένα μολύβι είναι ματιών,το νούμερο 050,Sand Beige,της Beauty Line Cosmetics,το πήρα για την εσωτερική υγρή γραμμή του ματιού,καθώς τα λευκά δεν μου αρέσουν και νομίζω πως τα πιο μπεζ,κρεμ χρώματα γλυκαίνουν το βλέμμα και δεν είναι τόσο αφύσικο το αποτέλεσμα,όπως γίνεται με τα λευκά μολύβια.

 Το άλλο μολύβι,είναι το νούμερο 003,French Wine και αυτό από Beauty Line Cosmetics και είναι ένα μολύβι χειλιών σε ένα κόκκινο χρώμα και ταιριάζει απίστευτα με το κραγιόν από Golden rose,velvet matte σειρά(γνωστά και αγαπημένα ) στο νούμερο 34,ένα πολύ ωραίο κόκκινο με πιο μπλε υποτόνους και δεν πορτοκαλίζει καθόλου.

 Και για το τέλος άφησα τις δύο μονές σκιές ματιών,από Beauty Line Cosmetics,στα νούμερα 185 και 133. Το 185 είναι ένα ψυχρό ματ καφέ,που με ελαφρύ χέρι είναι πολύ καλό και για κοψίματα. Το 133 είναι ένα ροζ ανοιχτό περλέ,πάρα πολύ όμορφο και το δοκίμασα και ως highlighter και είναι σούπερ,χαρίζει μια πολύ όμορφη λάμψη χωρίς να δείχνει υπερβολικό.


Ελπίζω να πήρατε κάποιες ιδέες που ίσως σας βοηθήσουν σε μελλοντικές σας αγορές.Γίνετε μέλη στο blog μου και στην fb σελίδα μου και ευχαριστώ για την παρέα σας!
xxx

10 σχόλια:

  1. Τα κραγιόν της golden rose είναι εξαιρετικά! Και η beauty line cosmetics έχει πολύ καλής σύστασης ματ κραγιόν αν θέλεις να δοκιμάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικώς η beauty line έχει πολύ καλά προϊόντα και απορώ γιατί δεν τα προμοτάρουν
      x

      Διαγραφή
  2. Αυτά τα κραγιον της GR ειναι πολύ ωραια <3
    Περιμένουμε και άλλα ποστ σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τα άτιμα και σε ωραία χρώματα και δεν ξέρουμε τι να πρωτοπάρουμε :)
      x

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραιο ποστ!! Τα κραγιον της golden rose ειναι ερωτας!! <3 <3
    Φιλια :**

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Δήμητρα μου,
      από έρωτα σε έρωτα πάμε και μας στοιχίζει ακριβά αχαχαχα
      x

      Διαγραφή
  4. Έχω και τα δύο μολύβια της Beauty Line. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το μολύβι χειλιών αλλά δυστυχώς το άλλο δεν κρατάει σχεδόν καθόλου στην εσωτερική γραμμή και πλέον το χρησιμοποιώ για να φτιάξω το σχήμα των χειλιών μετά το κραγιόν ή για την ίδια δουλειά στα φρύδια... Εσένα ου κραταει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου κρατάει γύρω στις 3-4 ώρες,για εμένα είναι ικανοποιητικό γιατί γενικώς δεν μου κρατάνε τα μολύβια στην εσωτερική γραμμή. Θα δοκιμάσω και το tip σου πάντως για τα χείλια και τα μάτια :)
      x

      Διαγραφή
  5. Αυτό το μολύβι ματιών δεν συνεργάστηκε καθόλου, γινόταν κομματάκια αμέσως μόλις το έβαζα :/ Το χρησιμοποιώ που και που κάτω από το τόξο του φρυδιού για να μην πάει χαμένο XD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε εμένα έκατσε καλά προς το παρόν...Εννοείται πως τίποτα δεν πάει χαμένο,γυναίκες είμαστε,πρακτικά μυαλά ;)
      x

      Διαγραφή